Limak Uludağ'dan Bursa'ya üç N Kolay YİM merkezi

Limak Uludağ, Bursa'da üç N Kolay Yetkili İşlem Merkezi açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA)

Enerji sektöründe yatırımlarını sürdürmeye devam eden Limak Uludağ Elektrik, Bursa’da Demirtaş, Yavuz Selim ve Dikkaldırım Limak Uludağ Elektrik N Kolay Yetkili İşlem Merkezlerini (YİM) açtı.

İşlem merkezleri ile daha yaygın hale gelmeyi amaçladıklarını belirten Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, ulaşılabilirlik anlamında önemli adımlar attıklarını ifade etti.

Görevli tedarik şirketi olarak Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da yatırımlarını sürdürdüklerini ve müşteri memnuniyetini önemsediklerini vurgulayan Aytac, "Hedefimiz, müşterilerimizin hizmetlerimize daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmasını sağlamak. Bu sebeple hizmetlerimizi müşterilerimizin evlerine en yakın noktaya götürmeye çalışıyoruz ve yatırımlarımızı bu yönde hayata geçiriyoruz. Dört ilde 100'ün üzerinde işlem merkezimiz bulunmaktadır. Bunun yaklaşık yarısı Bursa'dadır. İşlem merkezlerinde, müşterilerimiz herhangi ek bir ücret ödemeden YİM'lerde tahsilat başta olmak üzere fatura ödeme, abonelik, indirimli elektrik, avantajlı tarifelerden yararlanma gibi birçok işlemi gerçekleştirebilirler" dedi.