SEDAŞ’a 5 yeni yönetim sistemi belgesi

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce bölgelerinde 3,5 milyon nüfusa hizmet vererek müşteri memnuniyetini çalışmalarının odağına alan SEDAŞ, 5 yeni yönetim sistemi belgesi almaya hak kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce bölgelerinde 3,5 milyon nüfusa hizmet vererek müşteri memnuniyetini çalışmalarının odağına alan SEDAŞ'ın, 5 yeni yönetim sistemi belgesi almaya hak kazandığı bildirildi. 

SEDAŞ’ın aldığı belgeler arasında uluslararası standart belgeleri olan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı, ISO 10002:2014 Müşteri Şikâyetlerinin Ele Alınması Yönetim Sistemi Standardı, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi Standardı, ISO OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı ve EN 15838:2009 Müşteri İlişkileri Merkezleri Yönetim Sistemi Standardı bulunuyor.

Konuyla ilgili konuşan SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, daha kaliteli hizmet sunmanın bir sınırı olmadığını belirterek, ‘’Bu yönetim sistemi belgeleri bizim için çok değerli. Bizler, SEDAŞ ailesi olarak bu belgelerin alınabilmesi için tüm süreçlerimizi, kalite, daha hızlı ve etkin çözüm, müşteri memnuniyeti ve verimlilik esasıyla yeniden ele aldık. Bu belgelerin alınması için çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Denetimler sonucu kazanmış olduğumuz bu uluslararası belgelerin müşterilerimize ait süreçlerin işletilmesindeki sorumluluğumuzu daha da arttırdığının bilinciyle, hep daha iyi hizmet vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir