Trakya Genel Sanayi Ticaret Fuarı'nın ilki Çorlu'da düzenlenecek

Trakya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı 3-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Trakya Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ENDER YAZICI

ÇORLU - Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Trakya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı 3-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Trakya Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Etkinliğe 100 bin üzerinde ziyaretçi ve 150'den fazla firmanın katılması bekleniyor.

Fuara ilginin büyük olacağını ve tekstil, makine, gıda sağlık, tarım, otomotiv ve inşaat gibi sektörlerden firmaların yer alacağı bilgisini veren Çorlu Fuar Merkezi Genel Koordinatörü İlhami Aytemur, “Trakya bölgesi firmaları ziyaretçilerle bir araya gelecek. Beraberinde Balkan ülkelerinden farklı sektörlerle ilgili katılımcı ve ziyaretçi katılımı olacak” dedi.

Fuarın Çorlu TSO himayesinde gerçekleştirildiğini belirten İlhami Aytemur, Kobi Şurası ve İnovasyon Zirvesi; Tekirdağ Valiliği, Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Tekirdağ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nün fuara destek vereceğini ifade etti.

Bu fuarla birlikte eş zamanlı olarak gerçekleştirecek “Kobi Şurası ve İnovasyon Zirvesi” katılımcılara ev sahipliği yapacağını söyleyen İlhami Aytemur, inovasyon projelerine yatırım yapan büyük firmaların çalışmalarını tanıtma fırsatı bulacağını belirtti. Yapılacak zirvede Kredi Garanti Fonu'nun destekleri konu hakkında bilgilendirme seminerinin yapılacağı bilgisini veren Aytemur, bunun yanında firmalarda inovasyon, Ar-Ge ve verimililik ile ilgili seminer düzenleneceğini belirtti.

“Katılımcılar yeni teknolojileri yakından tanıma fırsatı bulacaklar”

Katılımcıların fuarda ikili iş görümesi yapabilme ve yeni bağlantılar kurabilme imkanı yakalayacaklarını söyleyen İlhami Aytemur, “Kobi şurası ile uluslarası dengelerin güncel durumlarıını izleyebilecek ve iyiliştirme önerilerinden faydalanabilecek. İnovasyon zirvesi ile yeni teknolojileri tanıma fırsatı bulucaklar” şeklinde belirtti.