Bimeks ilk mağazasını franchise yaptı

21 yıl önce Kadıköy'de ilk mağazasını açan BİMEKS, Kadıköy mağazasını franchise mağaza yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bimeks, 21 yıl önce Kadıköy'de açılan ilk mağazasını franchise mağaza yaptı.

Kadıköy Bimeks yenilenen yüzüyle bugün Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray ve franchise ortakları Faik Hekimoğlu ve Gökhan Üçok katılımıyla açıldı.

Bimeks'in 2011 yılındaki ilk mağazası olan Kadıköy mağaza açılışına özel 2 hafta boyunca 200'ün üzerindeki teknoloji ürününü yüzde 60'a varan indirimlerle satışa sunacak.

Vatandaşlar indirimli ürünlerden yararlanmak için sabahın erken saatlerinde mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 21 yıl önce Kadıköy'de ilk mağazasını açarak teknoloji perakendeciliği dönemini başlatan Bimeks, bugün 19 ilde 36 mağaza sayısına ulaştı.

Güncel mağazalarını daha da genişletme çalışması içindeki Bimeks, mağazası bulunmayan şehirlerde de kendine özgü franchise modeli ile mağaza açmak için çalışmalarına hız verdi. Şu an 4 franchise mağazası olan Bimeks bu sene sonuna kadar 30 franchise mağaza daha açmayı hedefliyor. 2010 yılında 8 mağazasını hizmete sokan Bimeks 2011 yılının başında ilk olarak Samsun ve İzmir mağazalarını da franchise ortaklarıyla beraber açacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir