Ehlikeyf’in lezzet notları…

Electrolux yaratıcı fikir yarışması, Güral Porselen’den Kare Prestij Bone yemek takımı, Hilton Garden Inn Trabzon’a ödüllü dokunuşlar, Luxury Resort SPA Ödülü NG Sapanca’ya, Soho House İstanbul 2016’nın En Çekici Oteli, Zanussi 100. yılını kutluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

    

Electrolux’ten yeni bir yaratıcı fikir yarışması

Electrolux, bugünün ve geleceğin evleri için yaratıcı fikirleri ortaya çıkaracak yeni bir global yarışma olan “Electrolux Ideas Lab”i başlatıyor. Yarışmaya 18 yaşın üzerindeki herkes katılabiliyor. Katılımcılar www.electroluxideaslab.com adresinden ön kayıt yaptırarak yarışmayla ilgili detayları takip edebiliyor. Akıllı telefon uygulamalarından yemek paylaşım programlarına, mutfak aletlerinden, pratik fikirlere ya da tamamen donanımlı iş fikirlerine kadar her türlü proje yarışmada katılabiliyor. Bu yarışmada sınırları yarışmacıların hayal gücü belirliyor.

        electrolux.jpg

Electrolux Pazarlama Direktörü MaryKay Kopf, Electrolux Ideas Lab ile ilgili şunları söylüyor:

“Hızla değişen bir dünyada yaşıyoruz. Geleceğin evleri için en iyi fikirler hali hazırda annelerin, babaların, yemek bloggerlarının ya da evdeki şeflerin aklında olabilir. Tüketicilerimizin zihinlerindekileri açığa çıkartacak bu platformu oluşturarak yaratıcı fikirleri ödüllendireceğiz ve kazananların fikirlerini daha da ileriye taşımalarını sağlayacağız. Bu platform ayrıca sunduğumuz ürün ve hizmetlerle mükemmel tüketici deneyimi yaratma konusunda daha da iyi olmamızda bize yardımcı olacak.” 

En iyi fikrin sahibi, 10 bin Euro para ödülünün yanı sıra İsveç’in başkenti Stockholm’a 5 günlük bir gezi kazanma şansı yakalayacak. Gezi kapsamında kazanan yarışmacılara yaratıcı fikirlerini bir sonraki aşamaya taşıyabilmeleri için gerekli olan tüm destek sağlanacak. Yarışma süreci, değerlendirme kriterleri ve ödül detayları 15 Ağustos 2016’da www.electroluxideaslab.com üzerinden duyurulacak. 

            guralporselen2.png

Güral Porselen’den Kare Prestij Bone yemek takımı

Güral Porselen ‘G Plus' koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi: Kare Prestij Bone yemek takımı. Takım, floral desenlerle bezenmiş ve alışılmışın dışında kalan özgün kare formuyla şık ve zarif sofralar kurmayı hedefliyor. 12 kişilik Kare Prestij Bone yemek takımı toplam 88 parçadan oluşuyor. 

          hilton.jpg

Hilton Garden Inn  Trabzon’a ödüllü dokunuşlar 

Hilton Garden Inn / Trabzon, otel deneyimini iç mekânlarda tercih ettiği özel tasarımlarla da destekliyor. 17 bin 96 m2 alan üzerine kurulu tesiste toplantı odalarından, çalışma alanlarına; lobiden dinlenme bölgelerine kadar birçok noktada Koleksiyon’un turizm sektörüne yönelik geliştirdiği ürünlere yer veriliyor.

Hilton Garden Inn / Trabzon’da giriş ve karşılama alanlarında İtalyan tasarım ofisi Studio Kairos tarafından Koleksiyon için tasarlanmış ve uluslararası Red-Dot tasarım ödülüne sahip Halia berjere yer veriliyor. Peri kanatlarından esinlenilerek tasarlanmış bu berjerin yüksek ve alçak sırtlı tipleri farklı alanlarda tercih ediliyor. Bu ürünle birlikte Faruk Malhan tasarımı Babil Serdiyar kanepe, Ova ve Guamba sehpalar kullanılıyor. Ortak alanlarda tercih edilen diğer ürünler arasında Amoroso berjer, Hanedan kanepe, Suri puf ve Madrigal sehpa bulunuyor.

Yemek alanlarında ise Guamba masalara bazen Ianus bazen de Pera ve Miranda sandalyeler eşlik ediyor. Toplantı salonlarında ise bir başka ödüllü Koleksiyon ofis koltuğu Tola yer alıyor. Uluslararası tasarım dünyasının önemli isimlerinden Red-Dot ve iF Ürün Tasarım ödülleri ile birlikte çok yakında zamanda sürdürülebilirlik ve çevre kriterlerine göre verilen Green Good Design ödülünü almaya hak kazanan bu ürünün seçilmiş olması projedeki genel yenilikçi yaklaşımla paralellik taşıyor. Farklı çalışma bölgelerinde ise Koleksiyon’un diğer ofis koltuğu serilerinden Dastan ve Tristan kullanılıyor. Masa sistemi olarak ise Faruk Malhan tasarımı Altar ve Swan tercih ediliyor.

        luxury.jpg

Luxury Resort SPA Ödülü NG Sapanca’ya 

NG Sapanca Aliva Spa, sektörün prestijli ödüllerinden olan World Luxury Spa Awards’da 2016 World Luxury SPA Awards Global kategorisinde "Luxury Resort Spa" ödülüne layık görüldü. Ödül, Aliva SPA’ya ikinci kez verildi. St. Moritz’deki tarihi The Grand Hotel Kronenhof’ta gerçekleştirilen ödül törenine  dünyanın dört bir  yanından yoğun katılım gerçekleşti. NG Sapanca’nın ödülünü almak üzere törene NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Kamil Berk ve NG Sapanca Wellness&Convention Otel Müdürü Tezcan Özdemir katıldı. NG Sapanca Wellness & Convention’ın SPA merkezi aynı zamanda Dünya çapında European Spa Association tarafından verilmekte olan Europe Spa Wellness sertifikasının da sahibi.

                soho.jpg

Soho House İstanbul 2016’nın En Çekici Oteli 

Her yıl Miami’de düzenlenen ve lüksü yaşatanların ödül aldığı, “Seyahat Endüstrisi Etkinliği LE Miami” en çekici tasarımları seçti.  Soho House İstanbul, mermer zemini, koyu ahşap kapıları, kat kat tasarlanmış kadife ve deri dokumalarının yanı sıra konumuyla finale kalmaya hak kazandı. Ayrıca Soho House İstanbul, 2016 yılının en çekici oteli seçildi. Soho House İstanbul, Bilgili Holding bünyesi altında Mart 2015’te Beyoğlu eski Amerikan Konsolosluğu binası Palazzo Corpi’nin restore edilmesiyle hizmete girdi. İç dizaynı Alexander Watersorth imzası taşıyan Soho House İstanbul, modern iç dizaynı ile yüksek tavanlı odalarında konuklarını ağırlıyor. 

   2-626.jpg

Zanussi Profesyonel 100. yılını kutluyor

1916 yılında genç Antonio Zanussi tarafından kuruluyor “Officina Fumisteria Antonio Zanussi Atölyesi”. Antonio Zanussi sadece üç personele sahip otuz metrekarelik atölyeyi kısa sürede büyüterek AZP olarak adlandırılan ilk standart odunlu ocak ile uluslararası alana giriyor. 

1959 yılında Zanussi Profesyonel dünyanın en seçkin profesyonel catering ekipman üreticilerinden biri olarak tanınmaya başlıyor. Aynı yıl Pordenone’deki Vallenoncello tesisinde tasarlanan ve üretilen ilk soğuk tezgahlar, otomatik profesyonel bulaşık makineleri ve her türlü gazla çalışabilen bir ocak piyasaya sürülüyor.

Çok sayıdaki patent, ödül ve uluslararası onay, yıllar içinde Zanussi Profesyonel’in imajını güçlendirerek Electrolux Grubu’nun global markalarından biri haline getiriyor. Zanussi’nin 100. yılına erişmesinde rolü olan tüm müşteriler ve iş ortakları bu önemli kutlamaya Zanussi Profesyonel’in websitesi aracılığıyla dahil ediyor. www.zanussiprofessional.com adresine marka ile ilgili gönderilen en iyi fotoğraf ve kısa anılar firmanın websitesindeki “Zanussi Profesyonel: Tek tıkla 100 yıl” fotoğraf albümünde yayınlanıyor.