Gevher Otel, Kayseri’de başarılı proje seçilen tek otel oldu

Gevher Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Saççıoğlu , müşterilerin oyları tarafından “Müşteri Memnuniyet” ödülüne layık görüldüklerini dile getirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİLEK FİDAN

KAYSERİ - Kayseri’de faaliyet gösteren Gevher Hotel, ORAN Kalkınma Ajansı tarafından açılan destek programı kapsamında başarılı proje seçilen tek otel oldu. Kurulduğu 2014 yılından bu yana müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için çalıştıklarını ifade eden Gevher Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Saççıoğlu , müşterilerin oyları tarafından “Müşteri Memnuniyet” ödülüne layık görüldüklerini dile getirdi.

Başarılarının, müşteri ihtiyaçlarını yakından takip ederek gerekli güncellemeleri yapabilme becerilerinin ve müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için çalıştıklarını ifade eden Saççıoğlu şunları aktardı:

“Hotelimiz konum itibariyle Kayseri şehir merkezinde bulunuyor. Turizm Bakanlığı belgesine sahip olan hotelimiz 6 corner deluxe ,2 superior suit ve 33 standart oda olmak üzere toplam 41 oda ve 90 yatak kapasiteli. Erciyes manzaralı terasımız, fitness salonlarımız, toplantı ve konferans salonlarımız ve wifi bulunuyor. Kalitenin sürekliliği için sürekli bir kontrol mekanizmasının sağlıklı çalışması gerekiyor. Biz de her kesimi rahat ettirecek bir hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz. Hotel olarak Kayseri de kış turizmine de önem veriyoruz. Misafirlerimiz için servis hizmeti ve kayak ekipmanları kiralama hizmeti de sağlıyoruz” diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir