Gün-Fa, ayda 500 baza üretiyor

Firma, ayda 200 takım yatak ve genç odası olmak üzere yaklaşık 500 adet baza üretiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Mimarsinan OSB'de 'Evinizin yeni modası' sloganı ile yola çıkan Gün-Fa, mobilya ve yatak odası alanlarında kaliteli ürün üretmeye odaklandı. Sektöründe yedi yıllık bir geçmişi bulunan firma, her yaş grubuna uygun ürünler üretiyor. Firma, ayda 200 takım yatak ve genç odası olmak üzere yaklaşık 500 adet baza üretiyor. Gün-Fa Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uğurlu, "Müşteri odaklı üretim yapıyoruz. Sürekli geliştirme ve iyileştirme faaliyetleri ile kaliteli hizmeti hedefleyen firmamız, kaliteyi yakalamada işletmede çalışan herkesin sorumluluğunun da olduğunu biliyor. Firmamız bu konuda, takım çalışmasını öne çıkaran üretim anlayışına sahip" dedi. 

Ürettikleri yatak, baza ve genç odası takımlarını iç pazara sunduklarını dile getiren Fatih Uğurlu, bayilik sistemi ile çalıştıklarını söyledi. İç pazarda hemen her bölgede çalıştıkları firmaların, ürünlerinin daha rahat pazarlanması ve ulaşılabilirlik açısından önem arz ettiğine değinen Uğurlu, "Kaliteye paralel, üretimde de artışı ön planda tutuyoruz. Dolayısıyla bayi sayısını artırarak müşteri portföyünü biraz daha genişletmeyi hedefliyoruz. Amacımız sektörde markalaşmış diğer büyük kuruluşların yanında yer almak" diye konuştu.

Firmalarının kuruluş hikayesi hakkında da bilgi veren Fatih Uğurlu, 2008'de atılan Gün-Fa modüler mobilya üretimine, bugün itibarıyla Mimarsinan OSB' deki  5 bin metrekarelik kapalı alanda sürdürdüklerini kaydetti. Yatak, baza ve genç odası takımlarının üretiminde teknoloji ürünü tezgah ve makineleri kullandıklarının altını çizen Uğurlu, "Ayda 200 takım yatak ve genç odası, yaklaşık 500 yatak ve baza üretiyoruz. Yurt içi ve dışındaki yenilikleri izleyerek genişlemeyi amaçlıyoruz" şeklinde konuştu. Firmalarının sektördeki avantajlarına değinen Uğurlu, "Türkiye'nin hangi bölgesinde olursa olsun hizmet ve ürünümüz sorunsuz şekilde ve kısa sürede müşteriye ulaşır. Siparişe göre üründe görselliğe uygun değişiklik ve ilaveler de yapılarak müşteri memnuniyetine özen gösterilir" ifadelerini kullandı.