Düşle, inan, yaşa

Muazzez İlmiye Çığ, Seyfi Dursunoğlu, Yılmaz Erdoğan, Billur Kalkavan, Yıldız Kenter, Atıl Kutoğlu, Fazıl Say, Saba Tümer ve Ece Uslu, Düşle İnan Yaşa kitabında düşledikleri, inandıkları ve yaşadıklarını Can Aydoğmuş'a anlatıyorlar.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Can Aydoğmuş'un 3. kitabı "Düşle İnan Yaşa" Doğan Novus yayınlarıyla raflarda yerini aldı. Annesini, babasını ve ablasını kaybetmiş biri olarak 14 yaşından beri yalnız başına hayata tutunmayı başaran ve kişisel gelişim yolculuğunda daha yoğun bir farkındalığa ulaşan Aydoğmuş, deneyimlerinden elde edilmiş, kolaylıkla uygulayabilecek pek çok bilgiyi bu kitapta okurlara sunmayı amaçlıyor.

Can Aydoğmuş, mutluluğun kişinin kendi zihni ve becerisi ile yarattığı bir başarı olduğunu vurgulayan ve istenilen yaşamı yaşamanın pratik bilgilerini verdiği kitabında dokuz isim ile de röportaj yaptı. Muazzez İlmiye Çığ, Seyfi Dursunoğlu, Yılmaz Erdoğan, Billur Kalkavan, Yıldız Kenter, Atıl Kutoğlu, Fazıl Say, Saba Tümer ve Ece Uslu, Düşle İnan Yaşa kitabında düşledikleri, inandıkları ve yaşadıklarını Can Aydoğmuş'a anlattılar.

Kitapta okuyucuların düşünce, duygu ve sözcükleringücünükeşfetmenintadınıbulacaklarını dile getiren yazar şöyle diyor:

"Bu kitap, ne yapacağımızı bilemediğimiz zamanlarda, mutlu olmak için gerçekleşmesini beklediğimiz anlarda ve hatta en dibi gördüğümüzde yol gösterecek bilgiler taşıyor."

• DÜŞLE İNAN YAŞA, Can Aydoğmuş, Doğan Novus, 412 s.