kitaplı kalın...

Dünya Grubu şirketlerinden Dünya Education'dan söz etmek istiyorum bugün. Dünya Education, dünya genelinde dil eğitimi anlamında en iyi eğitim kitapları yayıncılarından Macmillan'ı bünyesine katarak Türkiye'de bir ilki başardı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünya Grubu şirketlerinden Dünya Education'dan söz etmek istiyorum bugün. Dünya Grubu bünyesinde 17 yıldır faaliyet gösteren ve bin 100'den fazla okula eğitim kitapları dağıtımı gerçekleştiren, bu sürede Cambridge University Press'in distribütörlüğünü yürüten Dünya Education, 2016 ve 2017 yıllarında da başarılı bir performans gösterdi. 2014 senesinden itibaren Almanya'nın tanınmış yayınevlerinden Cornelsen ile de Türkiye tek distrübütörlük anlaşması yapan Dünya Education, 2015 senesinde farklı bir kulvarda daha yol almaya başladı. Eğitimde dijital devrimin başlamış olduğu bu yıllardan bugüne Dünya Education, uluslararası eğitim yayıncıları ile işbirliklerini artırıyor.

Bu bağlamda Dünya Education, dünya genelinde dil eğitimi anlamında en iyi eğitim kitapları yayıncılarından Macmillan'ı bünyesine katarak Türkiye'de bir ilki başardı. Macmillan'ın yanı sıra Yellow House, Yeni Zelanda'nın öncü dijital firmalarından Sunshine ve Caramel Tree yayınlarını da bünyesine katan Dünya Education, bu yayınevlerinin satışlarını gerçekleştirmeye başladı.

Bunlara ilave olarak geçtiğimiz yıl UNICEF ile işbirliği yaparak tüm eğitim kitaplarının satışlarından elde edilen gelirden çocuklara pay ayrılmasını sağlayan Dünya Education, ayrıca "Her Okula Mini Kütüphane" kampanyası ile okullardaki kütüphanelerin kitap zenginliğinin artırılmasına da katkı sağladı.

Dünya Education yukarıda sözünü ettiğim yayınevleri ile yaptığı işbirliklerinin yanı sıra Haziran ayında Google'a bağlı Google For Education firması ile de bir partnerlik anlaşması gerçekleştirdi ve Google for Education lisansını tüm Türkiye'de okullara pazarlayabilen ve satışını yapabilecek tek yetkili kurum oldu.

Ürün gamının zenginliği, yapılan iş hacminin giderek büyümesi nedeniyle firma içinde bazı görev dağılımları yapılmasına ihtiyaç duyuldu ve Macmillan firmasının Türkiye, Kıbrıs ve Yunanistan'dan Sorumlu Bölge Müdürü olarak görev yapmış olan Nicholas David Ebden'in Dünya Education ailesine katılımı sağlandı. Kendisi Google for Education başta olmak üzere, Yellow House ve Sunshine projelerinden Sorumlu Müdür olarak bünyemizde çalışmaya başladı.

Dünya Education, ülkemizdeki anaokulları, kolejler, devlet okulları, üniversiteler dâhil neredeyse tüm yabancı dil eğitimi veren kurumlarla çözüm ortağı olarak çalışıyor.

Dünya Education, sadece İngilizce eğitim materyalleri tedarikinde değil tüm yabancı yayınların ve dijital ürünlerin tedarikinde de merkez ofisleri dışında bölge ofisleri ve acentaları ile tüm Türkiye'ye hizmet sunuyor.

Bu güzel haberleri paylaşmak istedim. Biliyorum ki yaz aylarında da kitaplar raflarınızdan hiç eksik olmayacak, Eylül'e kadar yine kitaplı kalın…