Son Kanıt'ın peşinde…

Bir seri katil, Kuzey Seattle'ın ucuz motellerinde dansçı genç kızları öldürmekte ve geride hiçbir ipucu bırakmamaktadır. Tracy, onu katile ulaştıracak anahtarın eski bir soruşturma dosyasında olduğunu fark ettiğinde işi kolaylaşmak yerine daha da zorlaşacaktır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kardeşimin Mezarı kitabıyla ilgi odağı olan Robert Dugoni'nin yeni romanı Son Kanıt, Altın Kitaplar etiketiyle rafl ardaki yerini aldı. Kız kardeşinin katilinin yeniden yargılanmasının yarattığı büyük yankılar bittikten sonra Tracy Crosswhite cinayet masasındaki görevine yeniden döner.

Fakat yaşadığı acı olayların yaraları kapanmadan, bu kez hem mesleğini hem de yaşamını tehlikeye atacak bir soruşturmanın içinde bulur kendini.

Bir seri katil, Kuzey Seattle'ın ucuz motellerinde dansçı genç kızları öldürmekte ve geride hiçbir ipucu bırakmamaktadır. Tracy, onu katile ulaştıracak anahtarın eski bir soruşturma dosyasında olduğunu fark ettiğinde işi kolaylaşmak yerine daha da zorlaşacaktır; çünkü bu soruşturmayı yürütüp sonuçlandıranlar aslında birçok kanıtı da hasıraltı etmişlerdir.
Cinayetler sürerken Tracy de tehdit altındadır. Katili yakalayabilecek kanıtın peşinde, şüpheler, çelişkiler, çıkmazlarla dolu bir av sahasında her şey pamuk ipliğine bağlıdır.

yazar hakkında

Robert Dugoni, New York Times'ın olumlu eleştirilerini alan ve çok satan David Sloan dizisinin yazarı. Bu dizideki The Jury Master, Wrongful Death, Bodily Harm, Murder One ve Conviction adlı romanlarının yanı sıra çok satan Damage Control adlı bağımsız roman da Dugoni'ye ait. Eş yazarı olduğu belgesel The Cyanide Canary da eserleri arasında.

Dugoni'nin kitapları Scott Turow's ve Nelson DeMille'in eserlerine benzetilmiş, Providence Journal dergisi tarafından "hukuk/gerilim romanlarının kralı" olarak kabul edilerek John Grisham'ın vârisi ilan edilmiş. Bodily Harm ve Murder One 2010-2011 yıllarında en iyi beş gerilim romanı olarak seçilmiş. Murder One 2012 Harper Lee En İyi Hukuk Romanları finalisti olmuş.

SON KANIT, Robert Dugoni, Altın Kitaplar