100 bin dolarlık kredi kartı çıkardılar

Sberbank-Kazakistan, saf altından, elmaslarla süslü kredi kartı çıkardı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
ANKARA - Kazakistan'da bir banka, özel müşterileri için dünyanın ilk altın, elmas ve sedeften yapılmış kredi kartını üretiyor.
 
Sberbank-Kazakistan, internet sitesinde yaptığı açıklamada, saf altından yapılmış, üzeri 26 elmas ve sedef kakmalarla süslenmiş kartın sınırlı sayıda basılacağını belirtti.
 
Bankanın internet sitesinde "Sınırsız Ayrıcalık Visa Kartı"nın lüks bileşenlerini tanıtan bir de video yayınlandı.
 
Sberbank-Kazakistan sözcüsü, sadece 100 tane üretilmesi planlanan kredi kartına sahip olmak isteyenlerin 100 bin dolar masraf ödemesi gerektiğini söyledi.
Yıllık 2 bin dolar aidatı olan kredi kartı, şanslı sahiplerine dünyanın dört bir yanındaki havaalanlarında loungelara giriş, uşak hizmetleri, otel ve restoranlarda indirim, araç kiralama gibi birçok olanak sağlayacak.
 
Bu olanaklar arasında 250 bin dolarlık hayat ve sağlık sigortası da bulunuyor.
 
Sberbank Kredi Kartları Bölümü Başkanı Galim Tabildiyev, "Sınırsız Ayrıcalık Visa Kartı, bir kredi kartından çok daha fazlasını sunuyor. Kart, sahiplerine seçkin hizmetler ve ayrıcalıklar dünyasının kapısını da açıyor" dedi.
 
Pos cihazlarında kullanılmak üzere plastik bir kartla birlikte sunulacak ürün, sadece Kazakistan'da yaşayan ve bankada hesabı olan müşterilere verilecek.
Banka, altın kredi kartı sahiplerine bir iPhone 5 ve bir de Montblanc marka deri cüzdan hediye edecek.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir