ABD'li ünlü yıldız müslüman oldu

Hızlı ve çılgın yaşantısıyla magazin haberlerinin manşetlerinden düşmeyen 28 yaşındaki ABD'li Lindsay Lohan Müslüman oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bir dönem hızlı hayatı ve alkol bağımlılığı ile magazin basınının gündeminden düşmeyen ABD'li yıldız Lindsay Lohan'ın Müslüman olduğu iddia edildi.

İngiliz Daily Mail gazetesinin sitesi, Lidsay Lohan'ın müslüman olduğunu öne sürdü. Hristiyan Katolik bir ailenin kızı olarak doğan Lindsay Lohan daha sonra farklı dinsel inanışlara yönelmişti. Geçtiğimiz aylarda işlediği bir trafik suçu yüzünden 125 saat kamu hizmetinde çalışma cezasına çarptırılan Lindsay Lohan, cezası kapsamında çalıştığı New York'taki okula giderken Kur'an'ın İngilizce çevirisiyle objektiflere takıldı. 

Söz konusu fotoğrafın ortaya çıkmasının ardından daha önce de Kabala ve Budizm öğretilerine ilgi duyan Lohan'ın Müslüman olduğu iddia edildi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran fotoğrafın ardından Lohan henüz bir açıklama yapmadı.

Geçtiğimiz yıl Oprah Winfrey'nin programında konuşan Linsay Lohan, " Maneviyatı güçlü olan bir insanım. Zaman geçtikçe maneviyatım daha da güçleniyor" demişti. 

lindsay-lohan.jpg

Lohan, Brooklyn sokaklarında kolunda İngilizce Kur'an'ı Kerim ile objektiflere yakalandı

Bu konularda ilginizi çekebilir