Altında yükseliş sürecek

Son 5 gündür birbirinin üzerinde oluşan dip ve tepe seviyeleri 'boğa' piyasasının gücünü koruduğuna işaret ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

LONDRA - Emtia piyasaları konusunda uzman danışmanlık ve fon yönetimi şirketi Scotiamocatta, altın fiyatlarındaki yükseliş trendinin devam etmesini bekliyor. Firmanın günlük piyasa yorumunda şu ifadelere yer verildi:

Altın yükselişini cuma günü de sürdürdü ve bir sonraki direnç seviyemiz olan 1161.80 doları test etti ancak günü bunun altında tamamladı.

Son 5 gündür birbirinin üzerinde oluşan dip ve tepe seviyeleri görüyoruz. Bu da boğa piyasasının gücünü koruduğuna işaret ediyor. MACD göstergesi yükselişin momentumunu koruduğuna işaret ediyor. Yalnızca 1142 dolar desteğinin alında gerçekleşecek kapanışlar piyasada

oluşan bu görünümü bozabilir.

***

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.  Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Bu konularda ilginizi çekebilir