Kanıtlar intiharı gösteriyor

"Ölü Ozanlar Derneği" ve "Can Dostum" filmleri ile Türkiye'de ve dünyada geniş hayran kitlesi edinen Oscar ödüllü ünlü oyuncu Robin Williams'ın, kemerle kendisini asarak intihar ettiği bildirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

WASHINGTON - Willams'ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten Marin Bölgesi Polis Şefliğinden Teğmen Keith Body yaptığı açıklamada, soruşturma kapsamında topladıkları tüm kanıtların ünlü oyuncunun kendisini kemerle asarak intihar ettiğini gösterdiğini kaydetti.

Ünlü oyuncunun bileklerinde yüzeysel kesikler görüldüğünü ifade eden Body, Willams'ın cesedinin yanında üzerinde ''kurumuş kan'' olduğu tahmin edilen kırmızı bir madde olan çakının da bulunduğunu belirtti.

Body, ancak Willams'ın ölüm nedenine ilişkin son kararın tanıkların ifadesi ve toksit testlerinden alınacak sonuçların değerlendirilmesiyle kesinleşeceğini belirtti.

Polis açıklamasında, grafik tasarımcısı eşi Susan Schneider tarafından en son sabah saat 10.00 sıralarında görülen Williams'ın, polis ihbarıyla evine gelen sağlık ekipleri tarafından yerde yatarken bulunduğu, yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemediği bildirilmişti.

Can Dostum filmi ile 1997'de en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar kazanan 63 yaşındaki sanatçının 2009 yılında kalp ameliyatı olduğu, daha sonra da birkaç kez depresyon tedavisi gördüğü kaydedildi.

En iyi erkek oyuncu dalında 3 kez Oscar'a aday gösterilen ve 1997 yılında oynadığı Can Dostum filmiyle en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü alan Williams, iki kez Emmy, dört kez Altın Küre ve beş kez de Grammy ödülünün sahibi olmuştu.

Hayranları üzgün

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Robin Williams'ın hayatını kaybetmesi hayranlarını üzdü.

Kemerle kendini yatak odasında asarak intihar ettiği açıklanan ünlü aktör Williams'ın sevenleri, Tiburon'daki San Francisco Körfezi'ne bakan evinin önüne gelip çiçekler bıraktı, dua etti.

Robin Williams'ın evinin önüne Brezilya bayrağı ve çiçek bırakan komşularından Clara Freitas (20), "Bir buçuk yıldır burada yaşıyorum ve iki defa konuşma fırsatım oldu. Harika bir insandı, herkesi çok seven, okuldan dönen çocuklara el sallayan çok tatlı insandı. Her zaman gülen bir kişiydi, herkes onu çok özleyecek" diye konuştu.

Fransa'dan San Francisco'ya turist olarak gelen ve üzücü haberi burada aldıklarını dile getiren Alexis Renault ve Gwendal Guihard adlı iki arkadaş da ünlü aktörü çok sevdiklerini ve evinin önünde onu andıklarını söyledi.

Marie-Sophie L'Heureux da "Buraya anmaya geldik. Onu çok severdim ve benim için çok anlam ifade ediyor. Küçüklüğümden beri kardeşlerimle onun filmleri ile büyüdük. Çok sevdiğiniz insanların bu şekilde hayatını kaybetmesi bizi üzdü" ifadesini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir