Mermerler Otomotiv'e ödül

Çin otomotiv markası Chery, "en iyi satış ve tanıtım" ödülünü Mermerler Otomotiv'e verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

PEKİN - Çin Halk Cumhuriyeti'nin en ünlü otomotiv markalarından Chery'nin, Pekin'de yapılan dünya çapındaki distribütörler toplantısında "en iyi satış ve tanıtım" ödülü Mermerler Otomotiv'e verildi.

Çin Halk Cumhuriyeti'nin başkenti Pekin'de Crowne Plaza'da yapılan Chery Distribütörler Toplantısına, 58 ülkeden 60 distribütör katıldı.

Toplantıda, Chery'nin şimdiye kadar 23 modelinin lansmanını yaptığı, bu yıl 13 modelin daha lansmanının planlandığı ifade edildi.

Firmanın, dünya çapında 11 fabrikasının yapımının devam ettiği, bu yıl 1 milyon araç ihraç etmeyi hedeflediği kaydedildi.

Chery'nin, dünya çapında distribütörler arasında yaptığı değerlendirmede bazı distribütörler ödüle layık görüldü.

Değerlendirmede "en iyi satış ve tanıtım" ödülü Mermerler Otomotiv'e verildi. Ödülü, firma adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Mermer aldı.

Chery'nin ayrıca, distribütörleri arasında yıl boyunca yaptığı performans değerlendirmesinde Mermerler Otomotiv'den 4 personele "en iyi yedek parça", "en iyi servis", "en iyi garanti" ve "en iyi teknik" ödülü verildi.

Yücel Mermer, toplantının ardından yaptığı açıklamada, ödül almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mermer, Chery'i Türkiye'de çok iyi tanıttıkları, satışlarını da diğer distribütör firmalara göre çok daha fazla artırdıkları için ödüle layık görüldüklerini kaydetti.

"Messi'yi dünyaca tanındığı için seçtik"

Tongyue Yin, Chery'nin tanıtımı için Barcelona'da futbol hayatını sürdüren Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi'yi, dünyaca tanınması ve çok iyi bir "reklam yüzü"ne sahip olmasından dolayı seçtiklerini söyledi.

Yin, Messi'nin gençlerin de ilgisini çektiğini, bu nedenle otomobillerin tanıtımında Messi ile çalışma kararı aldıklarını kaydetti.

Toplantının ardından Chery'nin üst düzey yöneticileri ile distribütörler toplu halde fotoğraf çektird

Bu konularda ilginizi çekebilir