Seramikçiler ekimde bir araya geliyor

CERAMITEC 2009 fuarı, sektörü bir araya getirecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - 20 – 23 Ekim 2009 tarihleri arasında Münih yeni fuar alanında gerçekleşecek olan, 11. uluslararası, makine- teçhizat-işleme usulleri, seramik hammaddesi ve toz metalürjisi konulu CERAMITEC 2009 fuarı, sektörü bir araya getirecek.

Klasik anlamda seramik dünyasının buluşma merkezi olmanın ötesinde, katılımcı ve ziyaretçiler için bir inovasyon ve bilgi platformu görevini görecek olan CERAMITEC 2009'un, global krizden etkilenen firmalar için de yeni bağlantılar kurma fırsatı sunması bekleniyor. Bugün itibariyle 35 ülkeden 520 katılımcının rezervasyon yaptırdığı CERAMITEC'in, ürün zenginliğinin yanı sıra, zengin Konferans programı ve podyum tartışmalarıyla da katılımcılara geniş kapsamlı bir program sunacağı belirtiliyor. 21 Ekim'deki "Teknik Seramik Ve Toz Metalürjisi Günü"nün yanı sıra, 22 Ekim'de "Ham Seramik Günü" ve 23 Ekim'de de "Hindistan Günü" etkinliklerine üst düzeyden pek çok katılım bekleniyor.

Kriz ortamına uygun olarak Alman Seramik Birliği (DKG) tarafından "Enerji ve Maliyet Verimliliği" kapsamında 20 Ekim'de verilecek olan bilgilendirmenin yanı sıra;  Alman Makine ve Tesis Üreticileri Birligi (VDMA) tarafından gerçekleştirilecek olan ‘'Enerji ve Maliyet Etkileri'' konulu panelin de katılımcılara büyük fayda sağlaması bekleniyor.