KÜ'den Sarıyer Belediyesi'ne liderlik ve iletişim eğitimi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Koç Üniversitesi, yerel projelerine bir yenisini daha ekleyerek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde, Sarıyer'deki rehber öğretmenlerin ve müdürlerin katılımıyla "Liderlik ve İletişim Eğitimi" düzenledi. Rehber öğretmenlerin günlük iş hayatlarında yararlanabilecekleri liderlik becerileri ve iletişim teknikleri üzerine hazırlanan programda, Koç Üniversitesi Öğretim Görevlileri Itır Karataylıoğlu ve Bülent Kılıç ile Yönetici Geliştirme Programları Müdürü Örpen İstanbullu eğitim verdiler.

Koç Üniversitesi'nin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Sarıyer İlçe Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile rehber öğretmenlere ve müdürlere yönelik düzenlediği "Liderlik ve İletişim Eğitimi" Haziran ayında Koç Üniversitesi Rumelifeneri kampüsünde gerçekleştirildi. 90 kişilik bir katılımla gerçekleştirilen eğitim, Koç Üniversitesi öğretim görevlileri Dr. Bülent Kılıç, Itır Karataylıoğlu ve Yönetici Geliştirme Programları Müdürü Örpen İstanbullu tarafından verildi.

Program kapsamında liderlik becerileri ile birlikte empatik ve etkin iletişim yöntemleri ele alındı. Koç Üniversitesi'nin Sarıyer'deki kamu kurumlarına yönelik devam eden projeleri kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerin süreklilik kazanarak devam etmesini hedeflediklerini belirten Koç Üniversitesi Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Karabatı, "Sarıyer'e yönelik geliştirdiğimiz projelere halkın yakın ilgisi ve iş birliği yaptığımız kurumların desteğinden oldukça memnunuz ve bu projelere önümüzdeki aylarda kapsamlarını genişleterek devam etmeyi planlıyoruz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir