Öğrencilerin 'geri dönüşleri muhteşem' oldu

Çalışmada öğrencileri en yüksek katılım, en yüksek 'facebook' beğeni sayısı, en yüksek mahalle katılımı ve yaratıcı proje branşlarında yüksek puanı alan okul Görükle Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği' Sürdürülebilir Temiz Çevre' etkinliğine en fazla katılım gösteren ve en fazla atık toplayan okullar ödüllendirildi. 

Nilüfer Belediyesi katkılarıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 29 okulda bin 721 öğrenci ve 110 öğretmenin katılımı ve  "Dönüşüm Muhteşem Olacak" sloganıyla düzenlenen  "Sürdürülebilir Temiz Çevre" etkinliğinde en fazla katılım gösteren ve en fazla atık toplayan okullar ödüllendirildi. Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Geri Kazanım Bürosu'nun desteğiyle gerçekleştirilen çalışmada öğrencileri en yüksek katılım, en yüksek 'facebook' beğeni sayısı, en yüksek mahalle katılımı ve yaratıcı proje branşlarında yüksek puanı alan okul Görükle Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu oldu. 

Okulda düzenlenen ödül törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey katıldı. Başkan Bozbey'i geri dönüşebilen malzemelerle defile düzenleyen öğrenciler karşıladı. Öğrenciler çevre ve geri dönüşüm konusunda gösterdikleri duyarlılık için kutlayan Başkan Bozbey; "Bu çevreyi ne kadar iyi korursak gelecek kuşaklara o kadar iyi bir dünya bırakırız" dedi. Çevreci çalışmalara en fazla öğrenciyle ve en fazla etkinlikle katılan ve "Dönüşüm Muhteşem Olacak" facebook sayfasında yayımlanan fotoğrafı en çok beğeni alan okul Hüsnü Züber İlkokulu seçildi. Okul öğretmenleri ve öğrencileri düzenlenen törende ödüllendirildi.