Uğur Koleji öğrencileri NASA’da

Uğur Koleji NASA’ya sertifikalı bir gezi düzenledi. Uğurlular, astronotlar ile tanışıp, gerçek boyutlu uzay simülasyonlarına katıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

“Yerinde eğitim” felsefesinden yola çıkarak “Bir Uzay Yolculuğu: Kennedy Space Center Eğitim Programı” adında sertifikalı bir NASA gezisi düzenleyen Uğur Koleji, öğrencilerine uzay araçlarını bire bir olarak inceleme ve astronotlarla yakından iletişim kurma fırsatı sundu.

Orlando, Florida'da bulunan Kennedy Uzay Eğitim Merkezini ziyaret eden öğrenciler, Astronaut Training Experience gibi NASA’nın çeşitli workshoplarına katılarak unutulmaz bir uzay deneyimi yaşadı.

Öğrenciler, bilimin ve kültürlerin ulaştığı boyutları inceledi.

15,16,17 yaş grubundaki öğrencilerin katıldığı gezi hakkında Uğur Koleji Kurucusu Kemal Koçak, “Öğrencilerimizin binlerce kilometre yol kat ederek katıldıkları bu gezide yerinde eğitim görmelerini sağladık. Bir Uzay Yolculuğu: Kennedy Space Center Eğitim Programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz 9 günlük gezimizde öğrencilerimiz, Miami ve Orlando şehirlerinde; Down Town panoramik şehir turu, Miami panoramik şehir turu, Star’s Island tekne turu yaptılar, Bayside Beach, Ocean Drive Avenue, Florida Uluslararası Üniversitesi, Lincoln Avenue, Everglades National Park, Küba Avenue, Palm Beach Gardens, Wonder Works Bilim Evi, Universal Studios Orlando Theme Park, Orlando Eye, Church Street Station’ı ziyaret ettiler, NBA maçı izlediler. Bu yoğun program ve aktiviteler sayesinde öğrencilerimiz, bilimin, mühendisliğin, sanatın ve kültürlerin ulaştığı boyutları incelediler, vizyonlarını genişlettiler” dedi.