Zeki Müren'in unutulmaz şarkıları seslendirilecek

Limak Vakfı tarafından kurulan Limak Filarmoni Orkestrası, Zeki Müren konserlerine devam ediyor. Murat Karahan'ın sanat yönetmenliğindeki orkestra, yaz turnesi kapsamında Ege sahillerini gezmeye hazırlanıyor…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür-sanat alanında çalışmalara destek veren Limak Vakfı tarafından kurulan Limak Filarmoni Orkestrası, Zeki Müren konserlerine devam ediyor.

Murat Karahan'ın sanat yönetmenliğindeki orkestra, yaz turnesi kapsamında Ege sahillerini gezmeye hazırlanıyor… 27 Ağustos Pazartesi günü Bodrum Antik Tiyatro, 28 Ağustos'ta ise Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek konserlerde, Zeki Müren'in en sevilen şarkıları izleyicilerle buluşacak.

Orkestranın şefliğini yine Rengim Gökmen üstlenecek.

Moskova Bolşoy Tiyatrosu'ndan Berlin Deutsche Oper, Viyana Wiener Staatsoper, Münih Bayerische Staatoper, Napoli San Carlo, Arena Di Verona, Teatro Regio di Parma, Teatro Filarmonico Verona ve Fransa Limoges ile Reims operalarına kadar birçok uluslararası sahnede yer alan Murat Karahan, düzenlenecek konserlerde Zeki Müren'in hafızalardan çıkmayan "Şimdi Uzaklardasın", "Elbet Bir Gün Buluşacağız" ve "Yaralı Gönül" gibi parçalarını orkestra eşliğinde seslendirecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir