'Turkcell'li, alışverişlerinde indirim ve kontör kazanıyor

Kampanya, yüzde 20 ile 50 arasında indirim ve kontör/dakika kazandırıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Turkcell, 1,5 ay boyunca müşterilerine 20 markadan yaptıkları alışverişlerde yüzde 20 ile 50 arasında indirim ile kontör/dakika kazandıran yeni bir kampanya başlattı.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, ''İndirim İsteyen Turkcell'liler Parmak Kaldırsın'' adlı kampanyaya ilişkin düzenlediği basın toplantısında, 2008 yılında farklı marka işbirlikleriyle yaptıkları kampanyalarda 75 ilde 3 bin 371 noktada, 6 milyon Turkcell'liye 120 milyon TL'lik avantaj sağladıklarını bildirdi.

Develioğlu, Aralık-Mart döneminde ise yerel marka işbirliğiyle 14 ilde 7 kategoride 78 marka ile anlaşma yaparak müşterilere indirim verdiklerini kaydetti.

2009 yılında da kazandırmaya devam etmek istediklerini ifade eden Develioğlu, ''15 Mart 2009 tarihinde başlattığımız 'İndirim İsteyen Turkcell'liler Parmak Kaldırsın' kampanyası ile müşterilerimizin 1,5 ayda toplam 25 milyon TL avantaj sağlamalarını umuyoruz. 20 markada, 2 bin 100 noktada, sadece Turkcell'lilerin faydalanacağı indirim veriyoruz. Ekonomiye bir miktar canlılık getireceğini de umut ediyoruz'' şeklinde konuştu.

Develioğlu, Turkcell olarak yılbaşı döneminde Boyner ile ek yüzde 15 indirim kampanyası yaptıklarını ve kampanya ile Boyner'e yarım milyon müşteri çektiklerini belirtti.

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Develioğlu, kampanyada 20 markanın yer aldığını, ancak isteyen bütün markalara kapılarının açık olduğunu söyledi.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Turkcell'lilerin, kampanya kapsamındaki mağazalardan alışveriş yaptıklarında, markanın ismini 8815'e kısa mesaj olarak atacaklarını ve gelen şifre ile telefon numarasını kasa görevlisine vererek kampanyadan hemen faydalanabileceklerini anlatan Develioğlu, kampanya şifresinin gönderildiği mesajın ise SMS olarak, yani 1 SMS ya da 2 kontör olarak ücretlendirileceğini kaydetti.

Kampanyaya dahil 20 marka

Verilen bilgiye göre, 15 Mart-6 Mayıs 2009 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan faturalı ve hazır kartlı, bireysel ya da kurumsal tüm Turkcell müşterileri yararlanabiliyor.

Kampanyada, Hotiç, İpekyol, Twist, Colin's, Koton, Damat&Tween, D'S, Accessorize, Fabrika, Mudo, Mudo Consept, Polo Garage, Bimeks, Joker, Sbarro, Pop Eyes, Burger King, Shell, Chakra ve Boyner yer alıyor.

Turkcell'liler kampanya süresince Burger King, Sbarro ve Pop Eyes avantajlarından 10 kez, Shell kampanyasından 1 kez, diğer tüm markaların herbirinin avantajlarından ise 3 kez yararlanma hakkına sahip oluyor.

Kampanya çerçevesinde ayrıca, Shell Clup Smart Card sahibi Turkcell'liler Shell'den yapacakları toplam 300 liralık alışverişte 100 kontör/25 dakika kazanıyor.