46 kişilik kadroya 2 bin 109 başvuru

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'nde yaklaşık altı ay mevsimlik işçi olmak için 2 binin üzerinde müracaat oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DENİZLİ - Denizli Orman Genel Müdürlüğü'nün il ve taşra teşkilatında, 5 ay 29 gün çalıştırmak için açtığı 46 geçici işçi ilanına 2 bin 109 kişi başvuruda bulundu. 

Denizli Orman Genel Müdürlüğü bahçesinde noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişi vatandaşlar heyecanla bekledi. Kurada ismi çıkanlar duygulu anlar yaşadı.  

Başvuruda bulunanlardan İbrahim Özlen, çekiliş öncesinde heyecanlı olduğunu belirterek, "Umarım ismim kurada çıkar. Ormanda çalışmayı çok istiyorum" diye konuştu. 

İl Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ormanların korunması, kollanması, kaçakçılıkla mücadele, rehabilitasyon, orman yangınlarıyla mücadelenin etkin ve verimli şekilde yürütülebilmesi amacıyla ilçe teşkilatlarında çalıştırılmak üzere geçici işçi alımı yaptıklarını söyledi. 

Çalışma ve İş Kurumu vasıtasıyla ilan verildiğine dikkati çeken Ersoy, şöyle devam etti: 

"Çalışmak için başvuran 2 bin 109 kişiyi kura için çağırdık. Noter huzuruna yapılan çekilişler vatandaşlarımız için hayırlı olur. Kazananlar için mülakat yapacağız. Amacımız ormanlarımızı koruyabilmek. İl Orman Bölge Müdürlüğüne 3, Eskere Orman İşletme Müdürlüğüne 7, Acıpayam Orman İşletme Müdürlüğüne 5, Tavas ile  Çameli Orman İşletme Müdürülüğüne 7'şer, Çal Orman İşletme Şefliğine 4, Fidanlık Müdürlüğü için 13 işçi olmak üzere 46 geçici işçi alacağız. Kurada ismi çıkarlarla önümüzdeki günlerde mülakat yapacağız."