adidas Türkiye’de Eduard Massier dönemi

adidas’ın başarılı ve deneyimli yöneticilerinden Eduard Massier, Nisan ayı itibariyle adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görevine başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


 
 
İSTANBUL - 1999 yılından bu yana adidas’ta başarılı bir kariyer sürdüren Eduard Massier önümüzdeki dönemde adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Eduard Massier profesyonel kariyerine Almanya’da Pressag Energy’de başladı, daha sonra İskoçya’da Baker Hughes Inteq’te görev yaptı. 1999 yılında adidas Group bünyesine katılan Massier, 2000 yılında Doğu Avrupa Bölgesi’nde Mali Kontrol Uzmanlığı görevini üstlendi. 2001 yılında, adidas Türkiye ile birlikte Romanya, Bulgaristan ve İsrail’in Operasyonlar ve IT Direktörlüğü görevine getirilen Massier, İstanbul’da 5 yıl süreyle bu görevi başarıyla sürdürdü.

Eduard Massier son olarak, 2006 yılından bu yana, Orta Doğu ve Afrika’daki 8 yeni pazarı kapsayan, adidas Gelişmekte Olan Pazarlar Marka ve İş Geliştirme Direktörü olarak Dubai’de bulunuyordu.

1972 Romanya doğumlu olan Massier, evli ve bir çocuk babasıdır. Massier aynı zamanda, aktif bir maraton koşucusu ve lisanslı tenis koçudur.