Anel, halka arza hazırlanıyor

Gerekli izinleri alan şirket halka arzın 3-4-5 Aralık 2008 tarihlerinde yapılacağı bildirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin, sermayesini 30 milyon YTL'den 47 milyon YTL'ye artırmak ve artırılan sermayenin tamamını halka arz etmek üzere gerekli izinleri aldığı ve halka arzın 3-4-5 Aralık 2008 tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

Bir payın satış fiyatının 2,5 YTL, halka arz tutarının toplam büyüklüğünün ise 42,5 milyon YTL olacağı, halka arza Tera Menkul Değerler A.Ş'nin aracılık edeceği ancak, Borsada satış yöntemi kullanıldığı için İMKB'de işlem yapmaya yetkili bütün aracı kuruluşlar aracılığıyla da alım yapılabileceği kaydedildi.

Anel Elektrik Proje Taahhüt Tic. A.Ş, Atatürk Havalimanı Dışhatlar Terminali ve Ankara Esenboğa Havalimanı İç ve Dış Hatlar terminalleri, Adnan Menderes Havalimanı gibi yurt içi projelerin yanı sıra Doha Havalimanı, Kahire Havalimanı, Tiflis Havalimanı gibi uluslararası projelerde tüm elektrik altyapılarının projelendirme ve uygulama sorumluluğunu üstlenmişti.

Yurt içinde tüm Turkcell Operasyon Merkezleri, Ford Otosan A.Ş, Four Seasons Bosphorus Otel, Marmaray Projesi istasyonları, binaları ve depolarının elektromekanik işleri  gibi farklı alanlarda yer alan iş merkezleri, alışveriş merkezleri, sanayi tesisleri, bankalar, oteller gibi birçok büyük tesisin proje ve uygulamasını yapan şirket, yurt dışında da Orta Doğu ülkelerinde kongre merkezleri, havalimanları ve sosyal tesislerini tamamladı.