Arjantin'den veri iletim kablo ithal talebi

Arjantinli firma, USB veri kabloları imalatında kullanmak amacıyla Türkiye’den kablo ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arjantin, Güney Amerika Kıtası’nda yer alan bir ülkedir. Arjantin’in sahip olduğu toprak Güney Amerika Kıtası’nda 2., dünya genelinde ise 8. en büyük topraktır.

Arjantin, GSYİH’sının büyüklüğü açısından Brezilya ve Meksika’nın ardından Latin Amerika’nın 3. büyük ekonomisidir. Yaklaşık 43 milyon nüfusu olan Arjantin’de, kişi başına düşen milli gelir (satın alma gücü paritesine göre) 22.806 ABD Doları’dır. Gelir dağılımındaki uçurumlara rağmen, Latin Amerika ülkelerindeki kişi başına gelirin en yüksek olduğu ülkeler arasında yer almaktadır.

Arjantin ekonomisi tarım ve tarıma dayalı sanayi ağırlıklı bir yapıya sahiptir. Hızla artan tarım ürünleri fiyatları Arjantin ekonomisi için önemli bir büyüme kaynağı haline gelmiştir.

Gıda ve içecek, kimya ve petrokimya, otomotiv ve metal sanayi ülkenin en büyük sanayi kolları durumundadır.

Arjantin’in başlıca ihraç ürünleri; Soya fasulyesi ve türevleri, kamyon, kamyonet, mısır, otomobiller, altın, ham petrol, bio-dizel yakıtlar, bakır, oto yedek parçaları, petrol yağları, demir-çelik profiller ve şaraptır.

Arjantin, başta soya fasulyesi, buğday, mısır ve et ürünleri olmak üzere, dünyanın önemli tarımsal ürün tedarikçilerinden biri olma konumunu devam ettirmektedir. Son yıllarda, özellikle kolay pazarlanabilir bir ihraç ürünü olması ve elverişli dünya fiyatları nedenleriyle soya ekimi yapılan alanlarda hızlı bir genişleme başlamış ve bu durum bir yandan ekolojik kaygılara, diğer yandan ise tek ürün ve pazara bağımlılığa (başlıca alıcı Çin) yol açmaya başlamıştır.

Türkiye’den USB veri kabloları imalatında kullanmak amacıyla  Arjantinli firma, kablo ithal etmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/323685_looking-for-a-data-cable-suppliers-for-argentina

Bu konularda ilginizi çekebilir