Arjantin'in seramik kupaları Türkiye’den

Türkiye’den seramik kupalar, porselen tabaklar ithal etmek isteyen Arjantinli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk malı seramik kupalar ve porselenlere Arjantin'in ilgisi artıyor.

Tarihi yaklaşık 8000 yıl öncesine dayanan ve ilk kalıntıları Anadolu’da bulunan seramik bugün geçmişinden aldığı birikim ve insanından aldığı güçle yine bu topraklarda önemli bir sektörü oluşturmaktadır .

Ülkemiz dünya seramik malzemeleri üretim sıralamasında 9’ncu sırada yer almaktadır .Seramik sektörü katma değeri en yüksek sektörlerin başlarında gelmektedir. 

İspanya, İtalya, Türkiye, Çin, Mısır, İran, Vietnam, Meksika, Endonezya ve Hindistan’daki seramik üreticileri birbirleri ile rekabet halindedir. İspanya ve İtalya dünyadaki toplam ihracatın yarıdan fazlasını yapmaktadır. 

Seramiğin vatanı Türkiye’den seramik kupalar, porselen tabaklar ithal etmek isteyen Arjantinli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331908_ceramic-mugs-and-porcelain-dishes-import-to-argentina

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir