Arzum, 'hikâyesini' anlatacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Ürünleriyle Türkiye'de ve dünyanın 24 farklı ülkesinde 10 milyondan fazla hanede kullanılan Arzum Küçük Ev Aletleri,  başarı grafiğini yükselterek sürdürüyor. Bu yıl 13. kez yapılan Pazarlama Zirvesi katılımcılarına, yaptığı yeniliklerle sektöründe pek çok ilke de imza atan Arzum'un 46 yıllık başarı hikayesini Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı anlatacak.

Arzum Küçük Ev Aletleri, MTC Danışmanlık tarafından bu yıl 13.'sü düzenlenen ve çok sayıda üst düzey yöneticinin bir araya geldiği Pazarlama Zirvesi'nde başarı hikâyesini anlatacak. 'Her büyük marka bir hikâye anlatır' fikrinden yola çıkılan ve 'Sizin Hikayeniz Ne?' konseptiyle yapılacak bu yıl ki zirvede çok sayıda önemli şirket yöneticisi kuruluş ve başarı hikayelerini paylaşacak.

Türkiye'de küçük ev aletleri sektöründe satılan ürün adedinde lider marka Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, şirketin 46 yıl önce başlayan hikayesini katılımcılara anlatacak. Arzum markasının ihtiyaçlara cevap veren yapısının yanı sıra ilke olarak insanların hayatlarını kolaylaştırma amacıyla üretim yaptığını kaydeden Kolbaşı, “Arzum olarak tüm yenilikleri takip ediyoruz. Teknoloji olarak en yenisini üretirken bir yandan da kullanıcıların ihtiyaçlarına bakıyoruz. Onları dinliyor ve beklentilerini öğreniyoruz. Bu titiz çalışmalarımızın karşılığını da 10 milyon haneye dokunarak alıyoruz” dedi.

60'lı yıllarda çalışma hayatından feminizm akımına kadar her konuda kadınları dinleyen Arzum, 1967'de elektrikli ütü'yü piyasaya sundu. 90'lı yılların başlarında Türkiye'deki ilk mutfak robotu da Arzum'un çalışan kadınlara sunduğu birçok yenilikten biri oldu. 2010'lu yıllara gelindiğinde ise 24 farklı ülkede, 10 milyondan fazla evde, kadınların ihtiyaç duydukları 150'nin üzerinde ürün çeşidine ulaşıldı.

Arzum, yarım asır önce Eminönü'nde ticari hayatı başlayan bir işletmenin şu an 24 ülkeye ihracat yapan bir şirket haline geliş serüveninde, kadınlara kulak vermenin önemini ortaya koydu.

5 – 6 Aralık'ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek olan Pazarlama Zirvesi katılımcıları, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı'nın sesinden hayat bulacak olan Arzum hikayesini dinlemenin yanı sıra, Arzum standlarına uğrayarak alacakları numaralarla çeşitli hediyeler ve indirim fırsatları da kazanacak.