Avrasya Boat Show, Şubat'ta İstanbul'da

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dünyada karada yapılan ikinci en büyük tekne ve yat fuarı olduğu belirtilen ''CNR Avrasya Boat Show, Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı'', 15-24 Şubat 2013 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da düzenlenecek.
Yapılan açıklamaya göre, fuarda, 2013'ün mega yat, tekne, boat ve yelkenlileri görücüye çıkacak. 85 bin metre kare alanda, binin üzerinde markanın katılımıyla gerçekleştirilecek fuara 125 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.
Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde düzenlenen fuara Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) da destek veriyor.
Mega yat üretiminde, ekipman ve aksesuar konusunda dünya üçüncüsü olan Türkiye, fuar aracılığıyla Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu, Körfez ve diğer Arap ülkeleri pazarlarına ulaşmayı hedefliyor.
İtalya, Hollanda, İngiltere ve Fransa'dan çok sayıda profesyonelin ziyaret edeceği fuarda, Hollanda'dan gelecek seçkin konukların katılımıyla sektörle ilgili konularda seminerler de düzenlenecek.