Avusturya Türkiye'den otel tekstili alacak

Avusturya’da otel tekstilleri satışına yönelik bir firma kurmayı planladıklarını belirten bir Türk işadamı nevresim takımı ve havlu tedarikçileri arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Avusturya’da otel tekstilleri satışına yönelik bir firma kurmayı planladıklarını belirten bir Türk işadamı nevresim takımı ve havlu tedarikçileri aramaktadır.

Avusturya’da ürün pazarlama usul ve esasları diğer gelişmiş ülkeler ve özellikle Batı Avrupa ülkelerinden farklı değildir. Yüksek alım gücü kaliteli mala yönelmeyi de beraberinde getirmektedir. Avusturya yasaları yalnızca ithalatçılara değil, perakendecilere de ithalat yapma imkanı sağlamaktadır. Bu bağlamda, zincir mağazalar, posta yoluyla ticaret yapan şirketler ve “department store”lar aynı zamanda önemli ithalatçıdırlar. Buna ilave olarak, ticari acenteler, bazı sanayici ve küçük üreticiler aynı zamanda ithalat da yapabilmektedirler.

Ürün pazarlama bağlamında her bir ürün grubu için ayrı değerlendirmelerin yapılması mümkün bulunmakla birlikte, “kalite ve rekabetçi fiyat”, olmazsa olmaz koşul olarak bir tarafa bırakıldığında, tüm ürünler için geçerli olmak üzere pazarlamada ve ihracatın devamlı kılınabilmesinde üç önemli kural bulunmaktadır:

- Numuneye uygun mal teslimatı
- Malın zamanında teslimi
- Kalitede devamlılık

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Avusturya’da otel tekstilleri satışına yönelik bir firma kurmayı planladıklarını belirten bir Türk işadamının ilettiği mesaj aşağıda verilmiştir:
Merhaba,
Ben bir ortagimla birlikte 2017 Mart veya Nisan ayinda bir (Avusturya veya Cek Cumhuriyet merkezli) sirket kurarak otellerde, hastane ve yurtlarda kullanilan tekstil ürünlerini bir kac anlasmali
Türk tedarikciden elde edip Avrupadaki cesitli alicilara ulastirmak istiyorum.
Sitenizde gördügüm nevresim, havlu..vs sirketlerin isimlerine nasil ulasabilirim?
Cok tesekkürler

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/341122_hotel-textiles-bedsheets-inquiry-from-austria

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir