Ayakkabı dünyası AYMOD'da buluşuyor

5-8 Nisan tarihleri arasında CNR Expo'da 57. kez kapılarını açacak olan AYMOD bin 400'den fazla ayakkabı markasını sektör profesyonelleri ile buluşturacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kendi alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), 57'inci kez kapılarını açıyor.

CNR EXPO Yeşilköy'de 5-8 Nisan tarihleri arasında bin 400'ün üzerinde markanın katılacağı AYMOD, sektör profesyonelleri ile buluşma noktası olacak. Fuarda klasikten moderne, babetten çizmeye, çantadan, cüzdana, bavula ve kemere kadar her kesime hitap eden ürünlerin sergilenecek.

59 ülkeden alım heyetleri geliyor

AYMOD Fuarı'na aralarında İtalya, Hollanda, Almanya, Yunanistan, Rusya, Ukrayna, Belarus, Suudi Arabistan, Katar, Lübnan, B.A.E. ve İran'ın da bulunduğu 59 ülkeden alım heyetleri bekleniyor. Fuar, CNR Holding Kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD), Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Eğitim Vakfı (TASEV), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu (TUAF) ve İstanbul Ayakkabı Esnafı Sanatkarlar Odası (İASEO) iş birliğinde organize ediliyor.

Dört gün boyunca ziyaretçilere açık olacak fuar, 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir