Bakanlar esnaf için TESK'te buluşacak

Esnafın sorunları bakanların katılımı ile TESK'te masaya yatırılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Terör olaylarından etkilenerek işyerlerini kapatan ve kepenklerini günlerdir açamayan esnaf ve sanatkarların sıkıntılarını gidermek için esnaf temsilcisi başkanlar, bakanların katılımı ile 25 Aralık 2015 Cuma günü saat 10.00'da TESK genel merkezinde toplanacak.

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile beraberinde Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken beraberinde esnaf temsilcileri ile biraraya gelerek, esnaf ve sanatkarların sorunları ve çözüm yollarını masaya yatıracak. 

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Hükümetimizin esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını masaya yatırarak çözüm yolu araması çok memnuniyet verici. En önemlisi masaya yatırılan konulara hemen çözüm bulunacağına olan inancımızdır. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu tür sorunların üzerinden gelecek güce fazlasıyla sahiptir. Esnaf ve sanatkarlar olarak sorunlarımızın çözümünde hükümetimize güvenimiz tamdır" dedi.