BEKO LLC 'yılın şirketi' seçildi

Şirket, eğitim, sağlık ve spor alanlarındaki kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları sonucunda ödülü aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Arçelik, bünyesinde 2005 yılından bu yana Rusya'da faaliyet gösteren Beko LLC, eğitim, sağlık ve spor alanlarındaki kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları sonucunda, "Yılın Şirketi" seçildi.

Arçelik'ten yapılan açıklamada, Beko LLC'nin "Yılın Şirketi" ödülünü, "8. Ulusal Ekonomi Elitleri" ödül töreni çerçevesinde aldığı belirtildi.

"Uluslararası Yılın Şirketi" ödüllerinin her yıl, State Duma Ekonomik Politika ve Girişimcilik Komitesi, Bütçe ve Vergi Komitesi ve Girişimciliği Teşvik Vakfı tarafından düzenlendiği ifade edilen açıklamada görüşlerine de yer verilen Beko LLC Genel Müdürü Oğuzkan Şatıroğlu, şunları kaydetti:

"Koç Topluluğu ve ana şirketimiz Arçelik'ten aldığımız ilham ve güç ile faaliyet gösterdiğimiz her bölgede, ekonomik katkılarımızın yanı sıra sosyal sorumluluk alanında da sürdürülebilir gelişime katkı sağlamak ana hedeflerimiz arasındadır. Global rakiplerimizi geride bırakarak Rusya'da sosyal sorumluluk konusunda böyle önemli bir ödüle sahip olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."