Burger King ile Paro işbirliği yaptı

Burger King müşterileri Paro'nun üye iş yerlerinde düzenlediği indirim ve kampanya fırsatlarından yararlanabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Tanı/Paro Genel Müdürü Tuğrul Fadıllıoğlu, Paro olarak, müşteri kartlarının üretiminden müşteri sadakat altyapısına kadar tüm alanlarda Burger King'e hizmet vereceklerini bildirdi.

Burger King'in, Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı bünyesindeki, sadakat programı ve müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) platformu Paro ile yaptıkları işbirliğinin duyurulduğu basın toplantısında konuşan Fadıllıoğlu, bu işbirliği ile Paro olarak müşteri kartlarının üretiminden müşteri sadakat altyapısına kadar tüm alanlarda Burger King'e hizmet vereceklerini söyledi.

Fadıllıoğlu, Burger King'in de aralarına katılmasıyla birlikte 16 üye markaya ulaştıklarını belirterek, Paro ile şirketlere, müşterilerini tanıma, doğru kampanyalarla müşterilerinin harcamalarını artırma, müşteri memnuniyetini ve sadakatini sağlama imkanı sunduklarını ifade etti.

Paro'nun 7 bini aşan satış-servis noktasında hizmet verdiklerini dile getiren Fadıllıoğlu, Paro'nun en önemli avantajının, şirketlere mevcut müşterilerini koruma ve hedeflenen profilde yeni müşteri kazanma imkanı sağlaması olduğunu düşündüklerini vurguladı.

Fadıllıoğlu, kriz ortamındaki zorlu koşullarda dahi, yeni müşteri kazandıklarını ve kazandırdıklarını bildirerek, şöyle konuştu:

''Bildiğiniz gibi, böyle bir dönemde, mevcut müşteriyi elde tutmak ve hedeflenen profilde yeni müşteri kazandırmak, son derece kritiktir. Müşteri sadakat programı Paronun 7,7 milyon aktif kartlı kullanıcısı vardır. Paro, farklı sektörlerden çoklu üye iş yerlerini kapsayan yapısı, uzmanlığı ve bilgi birikimi ile hizmet verdiği kurumlara daha etkin pazarlama yapma ve tüketiciye daha etkin erişme imkanları sunuyor.

Yılda 600'ün üzerinde kampanya düzenleyen Paro, üye iş yerlerine 2007 yılında 247 milyon lira, 2008 yılında ise bir önceki yılın 2 katından daha fazla, yani toplam 555 milyon lira ilave ciro yarattı. 2008 yılında Parolu kartla işlem hacmi 6,9 milyar lira olarak gerçekleşti. 2006 yılındaki lansmanımızdan bugüne ise, 3 yıl içinde, parolu kartla işlem hacmi 17,2 milyar liraya ulaştı. Paro, tüketicilerine ise sadece 2008 yılında 127 milyon liranın üzerinde 'Paropuan' kazandırdı.''

Tuğrul Fadıllıoğlu, Burger King müşterilerinin Paro'nun üye iş yerlerinde düzenlediği indirim ve kampanyalarla dolu fırsatlarından yararlanırken, mevcut Paro kullanıcılarının da Burger King restoranlarında Paropuanlarını kullanabileceklerini belirtti.

Burger King'i 600 restorana ulaştırmayı hedefliyoruz

Türkiye'deki Burger King faaliyetlerini yürüten TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici ise geniş kitlelere ulaşmaya devam ettiklerini belirterek, ülke çapında 250 restoranı ile yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan Burger King'i hızlı servis, güler yüzlü hizmet ve lezzet standardıyla 2009 yılı sonunda yaklaşık 300, 2015'te ise 550–600 restorana ulaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Dikici, yaptıkları işbirliği ile ilgili olarak, ''Paro ile başlattığımız işbirliğiyle iki marka güçlerini birleştiriyor. İki markaya değer katacak bu güçlü işbirliği ile müşterilerimiz için verdiğimiz hizmete değer katacak bir çalışmaya imza atıyoruz'' diye konuştu.