Büyüyen pazar Hindistan bebek bezi talep ediyor

Hindistanlı firma kendi markaları için fason bebek üretebilecek Türk firmalar aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hindistan’da hızlı tüketim ürünleri alanında özellikle bebek bezi ile faaliyetlere başlamayı planlayan bir firma kendi markaları için fason üretim yapabilecek üretici Türk firmalar arıyor.

Hindistan’ı 1,2 milyar nüfuslu yoksul bir ülke olarak değil, ciddi bir satın alma gücüne sahip 200-300 milyon tüketicinin yaşadığı, istikrarlı bir makro ekonomik yapıya sahip ve gümrük vergileri ile miktar kısıtlamalarının her geçen gün azaldığı bir pazar olarak görmek, daha sağlıklı bir yaklaşımdır. İlaç sanayi çok gelişmiş olan Hindistan ilaç sanayisi hammaddelerinde potansiyel bir pazardır. Nüfus özellikleri nedeniyle de zeytinyağı, sert kabuklu meyveler, kuru meyveler başta olmak üzere gıda ürünlerinde büyük potansiyel ihtiva etmektedir. Hindistan'da sağlıklı yaşam için zeytinyağı kullanımı yaygınlaşmaktadır.

25 yaşın altında 500 milyon insanın yaşadığı hızlı gelişen nüfusuyla Hindistan sınırsız fırsatlar sunmaktadır fakat yerli ve yabancı çoğu şirket çoğu ürün kategorisinde nüfusun sadece bir kısmının potansiyel müşteri olduğunu keşfetmiştir. Çoğu şirket Hindistan pazarının sunduğu ürüne yönelik tüketici tepkilerinde hayal kırıklığına uğramıştır. Hindistan’ın gelişen orta sınıfının 150-200 milyon civarında olduğu tahmin edilmektedir, fakat bazı ürünleri batılı orta sınıfa sunar gibi sunmamak gerekmektedir. Bir diğer hata ise evrensel markaları evrensel fiyatlara satmaya çalışmak olmuştur. Satış stratejisi geliştirirken diğer pazarlardan alıp Hindistan’a uydurmak yerine buranın özelliklerine ve içinde bulunduğu duruma göre mal pazarlamak daha etkili olacaktır. Son bir hata da Hindistan’ın yetersiz altyapısını ve lojistiğini göze almadan etkisiz dağıtım ağıyla pazara girmektir.

Hindistan’da hızlı tüketim ürünleri alanında özellikle bebek bezi ile faaliyetlere başlamayı planlayan bir firma kendi markaları için fason üretim yapabilecek üretici Türk firmalar aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
We are a company based in India namely XXXXX Exports and we are going to enter FMCG market in India with Our Baby Diaper brand.
At this stage of time we are in search of a good reliable and well innovated manufacturer of baby diaper for OEM (Private Label)  supply.
If your company provides OEM (Private Label) supply please contact us we will visit your factory and we can work out a win win solution

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337330_inquiry-for-baby-diaper-for-india

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir