Kredi kartına taksitte sona gelindi

Başbakan Yardımcısı Canikli, bugüne kadar toplam 27 bin 715 öğretmenin ihraç edildiğini bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısı sürerken gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Canikli, kredi kartına taksit düzenlemesinde gelinen noktanın sorulması üzerine, kredi kartına taksit düzenlemesinin gelecek hafta yürürlüğe girebileceğini bildirdi.

Market alışverişinde kredi kartıyla taksit imkanı gündemdeMarket alışverişinde kredi kartıyla taksit imkanı gündemde

Nurettin Canikli, "Bugüne kadar toplam 27 bin 715 öğretmen ihraç edildi. Bugün itibariyle 9 bin 464 açığa alınmıştır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Canikli, İstanbul'da bir hemşirenin otobüste yolculuk yaparken, şort giydiği için saldırıya uğramasıyla ilgili olarak ise "Vahim bir hadise. En kararlı şekilde üzerine gidilmesi gerekiyor. Buna benzer hadiselerde tutuklamayı zorunlu hale getirecek bir çalışma Adalet Bakanlığı'mız tarafından yapılıyor" dedi.

Basit yaralamaya hapis geliyorBasit yaralamaya hapis geliyor

'İncirlik'i ziyarette engel kalmadı'

Canikli, Dışişleri Bakanlığınca gerekli izinlerin verildiğini, Alman parlamenterlerin İncirlik Üssü'nü ziyaretinin önünde herhangi bir engelin kalmadığını bildirdi.

OHAL uzayacak mı?

Başbakan Yardımcısı Canikli, "Bu konuyla (Olağanüstü hal kararının uzatılması) ilgili aldığımız bir karar yok şu anda. Yani uzatılması ya da uzatılmaması noktasında aldığımız herhangi bir karar yok. Önümüzdeki günlerde oturup konuşacağız ve bu kararı vereceğiz. Yani olağanüstü hal uzatılacak mı, uzatılmayacak mı kararını vereceğiz." dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir