Cezayirli firma medikal cihaz tedarikçileri arıyor

Cezayir’de medikal cihazlar, ilaçlar ve ortopedik ürünler ithalatçısı firma ürünler konusunda düzenli çalışabilecekleri Türk tedarikçiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cezayir’in Avrupa Birliği ile ortaklık anlaşması ve Dünya Ticaret Örgütüne girme çabalarıyla ilgili olarak, orta vadede ticaret engellerini azaltması beklenmektedir.

AB ile Cezayir arasında ortaklık anlaşması, 1 Eylül 2005 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Anlaşma, 2017 yılında Cezayir ile AB arasında serbest ticareti öngörmektedir. Geçiş sürecinde, Avrupa Birliği sanayi ürünlerine uygulanan vergiler kademeli olarak azaltılacaktır. Anlaşmanın onaylanması ile tarifelerde %25 oranında bir indirim sağlanacak, 7 yıllık bir süreçte ise %40 oranında indirime gidilecektir. 12 yılda ise sıfırlanacaktır. Halihazırda, Cezayir sanayi ürünleri AB’ye vergi ve kotadan muaf girebilmektedir. Anlaşma ile Cezayir’in AB tarım ithalatında gümrük vergilerini indirmesi gerekmektedir.

Cezayir, ticaret rejimini serbestleştirmiştir. Dünya Ticaret Örgütü’ne katılma çalışmaları ve AB ile imzalanan Ortaklık ve İşbirliği Anlaşması ticaretin daha da serbestleştirilmesine yol açmaktadır.

Cezayir’de medikal cihazlar, ilaçlar ve ortopedik ürünler ithalatçısı olan bir firma bahse konu ürünler konusunda düzenli çalışabilecekleri Türk tedarikçi firmalar aradıklarını deklare etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello ..
I am director of importing medical devices and pharmaceuticals, wheelchairs and walking devices,
assistive devices and processes and sterilization and processing company hospitals.
I extend my request for a list price of products that are made with you. with all my respect. Thank

http://turkishexporter.net/en/Leads/343285_importing-of-medical-devices-to-algeria

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir