Demirtaş OSAB'a daha hızlı iletişim imkanı

Türk Telekom, Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile yaptığı işbirliğiyle "daha kaliteli, daha hızlı ve kesintisiz" iletişimi mümkün kılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom, Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (DOSAB) ile yaptığı işbirliğiyle DOSAB'da bulunan firmalara fiberoptik kablo altyapısı ile erişilmesini sağlayarak "daha kaliteli, daha hızlı ve kesintisiz" iletişimi mümkün kılacak.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, Türk Telekom ile DOSAB arasında yaklaşık bir yıldır devam eden ve bölgedeki sanayicilere sunulan hizmet kalitesini artırmaya yönelik olarak başlatılan işbirliği projesinin, imzalanan protokol ile tamamlandığı belirtildi.

Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel ile DOSAB Başkanı R. Ertuğrul Kaplan ve DOSAB Başkan Yardımcısı Ferudun Kahraman'ın katılımıyla imzalanan protokolün, DOSAB bölgesindeki sanayicilerin haberleşme hizmetlerinde sağlıklı, kesintisiz, sürekli hizmet almalarını ve en son teknolojiyi içeren ürünler ile haberleşme altyapısı kurulumunu kapsadığı kaydedildi.

Türk Telekom'un, işbirliği kapsamında DOSAB'da yer alan firmalara fiberoptik kablo altyapısı ile erişilmesini sağlayarak "daha kaliteli, daha hızlı, kesintisiz iletişimi mümkün kılacağı" vurgulanan açıklamada, Türk Telekom'un, DOSAB'daki firmaların ihtiyaçlarına göre en son teknolojileri ve fiberoptik altyapı üzerinden geniş bant hizmetlerini (Metro ethernet, ISDN PRI, TTVPN gibi) sunacağı ifade edildi.