Electro World, Kurtköy mağazasını açtı

Şirket, İstanbul'daki üçüncü mağazasını Kurtköy Viaport Alışveriş Merkezi'nde açtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Uluslararası elektronik mağazalar zinciri Electro World, Türkiye'deki yedinci, İstanbul'daki üçüncü mağazasını Kurtköy Viaport Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Açılışta konuşan Electro World Genel Müdürü Bahadır Özbek, yatırımlarının tüm hızıyla devam ettiğini, şu ana kadar 6 mağazayı faaliyete geçirdiklerini belirterek, Kurtköy Viaport Alışveriş Merkezi'ndeki mağazalarının Electro World'un henüz Türkiye'deki birinci yılında açtıkları yedinci mağaza olduğunu söyledi.

Özbek, Avrupa yakasındaki Capacity ve Astoria'nın ardından İstanbul'da açtıkları bu üçüncü mağaza ile Anadolu yakasındaki müşterilerine daha yakın olacakları için mutlu olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Electro World, Türkiye'de hizmet vermeye başladığı ilk günden bu yana, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve ürünleri yakından tanıyan, tüketicileri ihtiyaçları doğrultusunda yönlendiren satış ekibiyle mükemmel servis kalitesi sunuyor. Amacımız, bu hizmeti tüm Türkiye'de yaymaktır.

Önümüzdeki dönemde de yatırımlarımızı devam ettirerek, mağazalarımızın sayısını artırmayı planlıyoruz. Electro World, pek çok kategoride 45 binden fazla ürün seçeneğini bir arada, geniş ve rahat satış alanlarında sunuyor. Ortalama 3 bin-5 bin metre kare satış alanı ile faaliyete geçecek olan yeni mağazalarımızla da, Türkiye'de elektronik ürünler mağazacılığının çehresini değiştirecek iş modelini uygulamaya devam edeceğiz."

Bu arada, Electro World'un 3 bin 500 metre karelik alanda hizmet veren yeni mağazasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Mağazayı ziyaret etmek için gece yarısından itibaren kuyruğa giren tüketicilerin yoğun ilgisi, sabaha karşı daha da arttı. Metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturan tüketiciler sırayla mağazaya alındı.