”En büyük yolsuzluklar bu iktidar döneminde yapıldı”

CHP Genel Başkanı Baykal, Kayseri'de konuşmalarına "Aldığınız sattığınız birbirini karşılıyor mu? Ne oldu size böyle?" sözleriyle başladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

KAYSERİ - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluklarının yapıldığı dönem, bu iktidar dönemidir" dedi.

Deniz Baykal, Kadir Has Kongre Merkezi'nde partisince düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuşmasına, vatandaşlara "Halinizden memnun musunuz? Keyfiniz yerinde mi? Geçinebiliyor musunuz? Aldığınız sattığınız birbirini karşılıyor mu? Ne oldu size böyle? Size ne çarptı böyle?" diye sorarak başladı.

Türkiye'nin en akıllı, en zeki, yaratıcı, bilgili, toprakları bereketli insanlarının boynunun büküldüğünü ileri süren Baykal, "Kayseri aynı Kayseri, Erciyes aynı Erciyes. Kayserili aynı akıllı, çalışkan, dürüst insan ama artık hiçbir şey eskisi gibi değil" diye konuştu.

Bugün yaşanan sıkıntıların arkasında uzun süredir uygulanan yanlış politikaların bulunduğunu savunan Deniz Baykal, artık tüm olumsuzlukların saklanamaz ve örtbas edilemez hale geldiğini, gerçeklerin kendini gösterdiğini, Türkiye'nin her yerinde fabrikaların kapandığını, insanların boynunun büküldüğünü öne sürdü.