En çok ve en az tercih edilen hisseler değişti

Bank Of America-Merill Lynch, Türkiye piyasası için tavsiyelerini güncelledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Bank Of America-Merill Lynch tarafından bugün yayınlanan bir raporla Türkiye piyasası için en çok tercih edilen hisseler listesinde değişikliğe gidildi.

Banka'nın en çok tercih edilen Türk hisseleri listesinin son halinde Sabancı Holding, İş Gayrı Menkul Yatırım, Garanti Bankası ve Anadolu Efes yer aldı.

Hisseler için yatırım tavsiyesi ise Sabancı Holding için "Nötral" İş Gayrımenkul, Garanti ve Anadolu Efes için "AL" olarak belirlendi Banka'nın en çok tercih edilen hisseler listesinden çıkardığı BİM hisselerinin yatırım tavsiyesi de "Al" olarak korundu.

En az tercih edilen hisseler

Diğer yandan Banka'nın en az tercih edilen Türk hisseleri listesinin son halinde ise; Akbank, Koç Holding, Akçansa ve Doğan Yayın Holding hisseleri yer aldı.

Hisseler için yatırım tavsiyesi ise Koç Holding için "Nötral" Akbank, Akçansa ve Doğan Yayın için "Underperform" olarak belirlendi.

Banka'nın en az tercih edilen hisseler listesinden çıkardığı Bank Asya ve Arçelik hisseleri için de yatırım tavsiyesi "Underperform" olarak açıklandı.