EVSİD'den İTO'da Avdagiç'e destek

EVSİD, İstanbul Ticaret Odası'nın 9 Nisan'da yapılacak başkanlık seçiminde Şekib Avdagiç'i destekleyecek. Dernek, kararı yönetim kurulunun yaptığı değerlendirme sonucunda aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (EVSİD), İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) yapılacak başkanlık seçiminde Şekib Avdagiç'e destek vereceğini duyurdu.

EVSİD'in Yönetim Kurulu Başkanı Burak Önder, "Dernek Yönetim Kurulu olarak yaptığımız değerlendirmeler sonucunda şahsiyeti, bilgi birikimi ve sivil toplum kuruluşlarındaki tecrübesininin yanısıra, derneğimizin kuruluşundan bu yana bizlere verdiği desteği de dikkate alarak, mevcut İTO Meclis Başkanı Sayın Şekib Avdagiç’in desteklenmesi yönünde karar almış bulunmaktayız" diye konuştu.

Seçim 9 Nisan'da

İTO'da yapılacak başkanlık seçimi, 9 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Burak Önder, seçim ile ilgili, "Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan İTO başkanlık seçiminde sektörümüzün en iyi şekilde temsil edilebilmesi için, bu seçimlerde en etkin şekilde oy kullanmanız büyük önem arz etmektedir" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir