Facebook’taki aktif KOBİ sayısı 40 milyonu aştı

Facebook bu yıl da KOBİ’leri yeni program ve araçlarla desteklemeye devam ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Facebook, platformu aktif bir şekilde kullanan KOBİ’lerin sayısının 40 milyonu aştığını duyurdu. Bu yıl da KOBİ’leri yeni program ve araçlarla desteklemeye devam eden Facebook’un sunduğu yenilikler arasında Boost Your Business etkinlikleri ve Chat isimli canlı destek hizmeti yer alıyor. 

ABD’de düzenlenmeye başlayan Boost Your Business etkinlikleri kapsamında Facebook ekibi, farklı şehirlerdeki KOBİ’lerle bir araya gelerek Facebook ürün ve hizmetlerini işlerini büyütmek doğrultusunda nasıl daha etkin bir şekilde kullanabileceklerini anlatıyor. Boost Your Business etkinlikleri ABD’nin ardından başta Brezilya, Meksika, Hindistan, Almanya ve Fransa olmak üzere farklı ülkelerde de gerçekleştirilecek.
 
Facebook’un yeni Chat hizmeti ise reklamverenlere birebir destek sağlayacak. Facebook’taki “get help” (yardım alın) bağlantısına tıklayan reklamverenler, reklam konusunda uzman Facebook çalışanları ile görüşerek yardım alabilecek. ABD, İngiltere ve İrlanda’da uygulamaya alınan Chat, yakında Latin Amerika ve Asya Pasifik bölgelerinde de hizmete sunulacak.