Faslı firma ev tekstil ürünleri ithal edecek

Faslı firma ev tekstili ürünleri (havlu, bornoz, nevresim takımı, vb) konusunda Türkiye’den tedarikçilerle görüşmek 18 Aralık’ta İstanbul’a geleceklerini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Faslı bir firma temsilcisi ev tekstili ürünleri (havlu, bornoz, nevresim takımı, vb) Türkiye’den ithal etmeyi düşündüklerini, bu konuda tedarikçilerle görüşmek ve anlaşma yapmak amacıyla 18 Aralık’ta İstanbul’a geleceklerini beyan ederek ilgilenen tedarikçilerin şimdiden randevu için irtibata geçmelerini beklediklerini belirtmiştir.

İthalat ve ihracata ilişkin serbestlik politikalarını hayata geçiren 1989 tarihli Dış Ticaret'e ilişkin Kanunun yanısıra, 1994 yılında Dünya Ticaret Örgütü'ne üye olması Fas'ın dışa açılma sürecine ivme kazandırmıştır.

Türkiye-Fas Serbest Ticaret Anlaşması 7 Nisan 2004 tarihinde imzalanmış ve 2006 yılında yürürlüğe girmiştir. Sanayi ürünleri ihracatımız 10 yıllık bir geçiş süreci sonunda sıfırlanacaktır.

Fas, ticaret anlaşması imzaladığı ülkelere karşılıklık esasına dayalı olarak tercihli muamele uygulamaktadır. Örneğin, Arap Serbest Ticaret Bölgesi Anlaşması, Avrupa Birliği ile Serbest Ticaret Anlaşması, EFTA ülkeleri ile Serbest Ticaret Anlaşması, ya da BAE, Mısır, Ürdün, Tunus, Türkiye ve ABD ile imzaladığı ikili serbest ticaret anlaşmaları kapsamında anlaşmalara taraf olan ülkelere tercihli gümrük vergisi oranları uygulanmaktadır.

Ülke geneli itibari ile satın alma gücü düşük bir ekonomik yapıya sahiptir. Bu hali ile, geniş bir alt, çok dar bir üst ve yeni yeni oluşmakta olan bir orta tabaka mevcuttur. Fiyat, satın alma kararları verilirken ülke genelini oluşturan alt gelir grubunda belirleyici unsurdur.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I'm interested to import linen of home to Morocco.
Please i would like contact a representative to colaborate with him for an appointment
I will be in Istanbul on 18th December.

http://turkishexporter.net/en/Leads/342554_home-textiles-products-request-from-morocco

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir