Filistin su isale hattı için çelik borular alınacak

Filistinli firma Türkiye’den beton astarlı büyük çapta çelik borular ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Filistinli bir firma Türkiye’den içi beton kaplı büyük çapta çelik borular ithal etmek istediklerini belirterek üretici tedarikçi firmalardan detayı verilen teknik özellikler göz önüne alınarak fiyat teklifleri talep etti.

Küçük fakat dışa açık Filistin ekonomisi 2011 yılında büyük bir büyüme göstermiştir. Gazze’deki büyüme, Batı Şeria’dan daha yüksek olmuştur. Bu büyüme, yurtdışı bağışlara ve İsrail’in Batı Şeria’da hareket serbestisini artırmasına ve yeraltı tünelleri ve ablukanın hafifletilmesiyle dayalı görünmektedir. Fakirlik oranı düşmüştür. İşsizlik oranı düşmeye devam etmiştir. Öte yandan sanayi sektöründe büyüme mütevazi kalırken, hizmetler sektörü özelikle de inşaat sektörü büyümüştür. Dış ticaret açığı çok yüksek kalmaya devam etmiştir. Aralarındaki siyasi çatışmaya rağmen, İsrail, Filistin Yönetiminin en büyük ticaret ortağı olmaya devam etmektedir. Filistin’de eğitim düzeyi yüksek olmasına rağmen, işgücünün nitelikleri iş dünyasının ihtiyacını karşılayamamaktadır. 

Filistinli bir firma Türkiye’den içi beton kaplı büyük çapta çelik borular ithal etmek istediklerini belirterek üretici tedarikçi firmalardan detayı verilen teknik özellikler göz önüne alınarak fiyat teklifleri talep etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Supply and install Cement-Mortar Lined Steel Pipe, Internal cement mortar lining factory made.
The pipe shall be coated externally with Epoxy primer and two layers of extruded polyethylene coating, the item include all required fittings and accessories.
The materials, fabrication, installation, and testing of cement-mortar lined steel pipe, should be in accordance with the applicable requirements of AWWA ( C200, C206, C205, C208 and C214), ASTM and ANSI standards.
The price including  supply, storage, transportation and handling of all pipes, fittings, elbows (vertical and horizontal) and accessories (including all types of bends, adaptors, welding, dressers, short piece sockets and spigots, collars, tees, flexible couplings, reducers, blind flanges, blank flanges, puddle flanges, dismantling joints...etc.), jointing materials, and all other materials required, in accordance with the Drawings, the Technical specifications and set out in the preamble to the BoQs, and all according to the approval of the Engineer .
(All pipes had to be delivered with protection caps on both ends).
1.1 DN 36” diameter cement-mortar lined steel pipe of PN 16.
Minimum steel wall thickness is 1/4”. Internal cement mortar lining factory made (7/16" (10mm) min thickness). LM 8,250
1.2 Ditto, but ONLY SUPPLYING for maintenance, the price will include the transportation to CMWU stores LM 48
1.3 DN 40” diameter cement-mortar lined steel pipe of PN 16.
Minimum steel wall thickness is 1/4”. Internal cement  mortar lining factory made (1/2" (13mm) min thickness).

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337130_cement-mortar-lined-steel-pipe-inquiry-from-palestine

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir