Finansbank'tan "üniversitekolay" kampanyası

Banka, üniversiteli gençlerin ve ailelerinin eğitim harcamalarına destek olmak amacıyla "ÜniversiteKolay" kampanya paketini hazırladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Finansbank'ın üniversiteli gençlerin ve ailelerinin eğitim harcamalarına destek olmak amacıyla "ÜniversiteKolay" kampanya paketini hazırladığı bildirildi.

Finansbank'tan yapılan yazılı açıklamada, bankanın üniversiteli gençlerin ve ailelerinin eğitim harcamalarına destek olacak bir kampanya paketi hazırladığı ve "ÜniversiteKolay" adlı kampanya kapsamında sunulan konut kredisi avantajıyla, üniversiteli gençlerin, yurtta kalmak veya her ay kira ödemek yerine, kendi evlerinde eğitimlerine devam etmelerine olanak sunacağı belirtildi.

Kampanya dahilinde, konut kredisi kullanan Finansbank müşterilerinin, 3 ay taksit erteleme opsiyonu ve kredi vadesi boyunca hesap işletim ücreti ödememe avantajından yararlanabileceği ifade edilen açıklamada, kampanya dahilinde, bankanın, dosya masrafı almadan sunduğu ihtiyaç kredisiyle, üniversiteye ilk kayıt veya kayıt yenileme dönemlerinde ve de MBA/doktora eğitimlerinde gerekli olan finansal desteği sağlayacağı vurgulandı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İhtiyaç kredisinde 3 ay taksit erteleme opsiyonu, kayıt dönemlerinde harcamalardaki belirgin artışlara karşı rahat bir nefes alma imkanı sunuyor. Bu kampanya dahilinde kredi kullanan Finansbank müşterileri kredi vadeleri boyunca hesap işletim ücreti ödemiyorlar. Finansbank'ın gençlere özel kredi kartı CardFinans GO ise, öğrencilere 200 liraya kadar faizsiz nakit çekim ve alışveriş imkanı sunuyor. Kartın, ' 2' taksit fırsatı ve diğer avantajları da 18-25 yaş arası gençlerin eğitim dönemi boyunca hayatlarını kolaylaştırıyor."