Garanti'nin kartlarına ödül

Bankanın, ''Bonus Trink Sticker'' ve ticari kartları çeşitli ödüllere layık görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Bankası'nın, temassız ödeme sistemlerinden ''Bonus Trink Sticker'' ve ticari kartları çeşitli ödüller kazandı.

Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, temassız ödeme sistemi çerçevesinde hizmete sunulan ''Bonus Trink Sticker''ın, ödeme sistemleri sektörüne ilişkin uluslararası bir yayın olan Cards International'ın düzenlediği Global Awards'da ''Sadakat Programlarında En İyi Yenilik'' alanında ödül aldığı kaydedildi.

Açıklamada, günlük hayatta 35 YTL altında alışverişler için alternatif oluşturan ''Bonus Trink''in ayrıca, bilgi ve yetenek transferi şirketi IIR tarafından düzenlenen 'Telecoms Billing&Information Management Systems (BIMS) Konferansı'nda verilen 'şe World BSS Awards 2008 ödüllerinde de en iyi ödeme sistemi seçildiği belirtildi.

Verilen bilgiye göre, Garanti Bankası'nın, şirketlerin çalışanlarını ve bayilerini geleneksel yöntemler dışında ödüllendirmesine olanak tanıyan ticari kart programı da, Cannes'da düzenlenen '2. MasterCard Europe Prepaid Conference'da ''Avrupa'nın En İyi Ön Ödemeli Şirket Kartı Programı'' ödülüne layık görüldü.

Garanti, Visa tarafından da ''Alışveriş Hacminde Lider Banka'' seçildi. En yüksek ticari kart kullanımı konusunda ilk sırada yer alan Garanti'nin, aynı ödüle 2004 yılından bu yana her yıl layık görüldüğü bildirildi.