Güney Afrika'dan yün ip ithalatı

Türkiye’den yün örgü ipleri ithal edecek olan Güney Afrikalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’de tekstil üretiminin ve ihracatın en önemli alt kalemlerinden biri ipliktir. Toplam kurulu iplik kapasitesi 3,75 milyon ton civarındadır ve Türkiye, Avrupa’da iplik kapasitesi en yüksek ülkedir. 

Türkiye’de 500 civarında iplik tesisi bulunmaktadır. Söz konusu tesisler Marmara Bölgesi, Gaziantep, Kahramanmaraş, Denizli’de yoğunlaşmıştır. Makine parkının yaşı ABD ve AB’ye göre genç olmakla birlikte teknolojik yenileme ve gelişime açık durumdadır. 

Tekstil ihracatının yüzde 21’i iplikten oluşmaktadır ve 1,7 milyar dolar civarındadır. Türkiye’nin dünya iplik ticaretindeki payı ise yüzde 3,1’dir. ve dünyanın en büyük 12. iplik ihracatçısıdır. 

Türkiye’den yün örgü ipleri ithal edecek olan Güney Afrikalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/327991_wool-knitting-yarns-asked-to-import-to-south-africa 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir