GYODER'in yeni başkanı Turgay Tanes

Işık Gökkaya derneğin başkan yardımcısı, Feyzullah Yetgin ise yeni dönem saymanı seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) yeni başkanı Turgay Tanes oldu.

GYODER'den yapılan açıklamaya göre, dernek merkezinde dün düzenlenen 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, yeni dönem yönetim kurulu belirlendi.

Derneğin Bekir Cumurcu'dan boşalan başkanlığına, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Turgay Tanes getirildi. Işık Gökkaya derneğin başkan yardımcısı, Feyzullah Yetgin ise yeni dönem saymanı seçildi.

GYODER Yönetim Kurulu asil üyeleri, Turgay Tanes (İş GYO), Işık Gökkaya (Y&Y GYO), Feyzullah Yetgin (Emlak GYO), Bekir Cumurcu (Nurol GYO), Nurhan Azizoğlu (Turkent), Emre Çamlıbel (Soyak), Hakan Eren (Doğuş GE GYO), Ramadan Kumova (Eroğlu Yapı) ve Bahadır Teker'den (İstanbul Mortgage) oluşuyor.

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Turgay Tanes, İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda müfettiş yardımcısı olarak göreve başladı. Tanes, 1996'da İştirakler Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı, 1999-2004 tarihleri arasında aynı müdürlükte gayrimenkul ve cam sektöründen sorumlu grup müdürü olarak görev yaptı. 2004 yılından bu yana İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'de Genel Müdür olan Tanes, ayrıca İş Bankası'nın bir iştirakinde yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyor.