Halk Ekmek'ten normal ekmekte ramazan indirimi

Halk Ekmek Genel Müdürü İlkbahar, ramazanda "tüketicinin yüzünü güldürmek" amacıyla normal ekmeğin satış fiyatında indirime gittiklerini bildirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası ramazan ayı sona erene kadar 300 gram normal ekmeği 40 kuruş yerine 35 kuruşa satacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, ramazan ayında "tüketicinin yüzünü güldürmek" amacıyla normal ekmeğin satış fiyatında indirime gittiklerini bildirdi. 

Fabrikada 12 Temmuz tarihinde meydana gelen yangından sonra 10 gün üretim yapamadıklarını hatırlatan İlkbahar, şunları kaydetti:

"Yangın sonrası çalışmalar bittiğinde, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlker Durak ve Hacettepe Üniversitesi Gıda Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamit Köksal'la fabrikamızda bulunan gıda mühendisleri yoğun bir çalışma yaptı. Çalışma sonucu normal ekmeğimiz eski özellikleri korunarak daha sağlıklı ve lezzetli hale getirildi."

İlkbahar, Halk Ekmek Fabrikası'nın ramazan ayı sona erene kadar 300 gram normal ekmeği 40 kuruş yerine, 35 kuruştan satmaya başladığını belirtti.

Ramazan pidesi satışlarının sürdüğünü de ifade eden İlkbahar, 450 gramlık pideyi 60 kuruştan sattıklarını, piyasada bulunan 300 gramlık pidelerin ise 1 TL'ye satıldığını kaydetti.