Halkbank, kredi faizlerini düşürdü

KREDİmini'nin aylık faiz oranı yüzde 0,99'a indirilirken, Nöbetçi Kredi kampanyasında 10 bin liraya kadar olan kredi için faiz oranı yüzde 1,27'ye düşürüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Halkbank, KREDİmini ve sağlık çalışanlarına yönelik Nöbetçi Kredi kampanyasında faiz indirimine gitti.

Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, mini kredi kategorisindeki ürünü KREDİmini'nin aylık faiz oranı yüzde 1,15'ten yüzde 0,99'a indirilirken, sağlık çalışanlarına yönelik Nöbetçi Kredi kampanyasında 10 bin liraya kadar olan kredi için faiz oranı ise yüzde 1,49'dan yüzde 1,27'ye düşürüldü.

Halkbank'ın bireysel kredilerdeki faiz indirimini değerlendiren Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, Merkez Bankasının faiz indirimini, ekonomideki olumlu hareketleri ve tüketici güven endeksindeki yükselişler dolayısıyla ortaya çıkan olumlu sonuçları, bireysel kredilerde yaptıkları genel faiz indirimiyle vatandaşlara yansıtan ilk banka olduklarını belirtti.

Halkbank olarak 20 Mart Cuma günü faiz oranlarında yaptıkları indirimin 23 Mart Pazartesi gününden itibaren geçerli hale geldiğini dile getiren Kuru, şunları kaydetti:

"Piyasalardaki olumlu değişiklikleri anında ürünlerimize yansıtarak müşterilerimiz için avantaj yaratıyoruz. Bundan sonra da bu tür refleksleri göstererek bireysel bankacılık alanındaki iddiamızı ortaya koymaya devam edeceğiz.

Biz Halkbank olarak sadece belli mevsim paketleri açıklamıyoruz, her zaman açık olan şemsiyemizle dört mevsim müşterilerimizin yanında yer alıyoruz. Bu anlayışla bir süre önce, sektörde yine ilk olarak başlattığımız Dost Kredi'miz vatandaşlarımızdan çok yoğun bir ilgi görüyor.

Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarına özel olarak sunduğumuz Nöbetçi Kredi kampanyamız da yine aynı şekilde yoğun ilgi görmeye devam ediyor."

Halkbank, taşıt kredisi faiz oranını yüzde 1,65'ten yüzde 1,45'e, tüketici kredisi faiz oranını yüzde 1,99'dan yüzde 1,68'e, konut kredisinde 60 ay vadeye kadar olan faiz oranını yüzde 1,38'den yüzde 1,34'e düşürürken 120 aylık vadede yüzde 1,48 olan konut kredisi faiz oranını ise yüzde 1,38'e düşürmüştü.